Julebrygga på sitt beste!

Adventstiden er i gang, og vi lar oss inspirere av nostalgien og varmen julen bringer med seg. Enten du er på jakt etter stemningsfull julepynt, en varm kopp kakao, eller presangen som varmer hjertet til en du er glad i – julebrygga gjør sitt aller beste for at nettopp du skal få en magisk opplevelse i førjulstiden!

Juleutekino for hele familien

Ute i vår lune juleutekino ved Stranden 59 blir det sitteplasser og tepper foran den store skjermen. Vi har varmelamper og serverer gløgg, men husk å kle deg godt! For å gjøre opplevelsen komplett inviterer vi på popcorn og pepperkaker. Ta et avbrekk i julestria og nyt de klassiske julefilmene på magisk vis!
Program:
Lørdag 4.desember
Kl. 13.00 – Grinchen
Kl. 15.00 – Hjemme Alene
Søndag 5.desember
13.00 – Mikkes Jul
Lørdag 11.desember
13.00 – Frost
14.00 – A Christmas Carol
Søndag 12.desember
13.00 – Nightmare Before Christmas
Lørdag 18.desember
13.00 – Frost
15.00 – Love Actually
Søndag 19.desember:
Mikkes Jul

«Baby, it’s cold outside…»

Bytt ut travel julestri med avslappende stemning på brygga – Ta den ekstra halvtimen med noe varmt i koppen, kjøp med deg julebaksten som garantert imponerer fra Bakeriet Kveitemjøl eller Kaffebrenneriet, ta med lekre vinterblomster fra Floriss eller den ultimate julekonfekten fra Tuftos hos Confettibird & Friends i vertinnegave, og la hjemmet glitre med nostalgisk julepynt fra The X-mas Circus, Milla Boutique, og H&M Home.

Spis frokost, lunsj, brunsj, middag eller kveldsmat hos en av våre fantastiske serveringssteder, og la juleroen senke seg med noe godt i glasset med nære venner.

Til en du er glad i…

Leter du etter presangen som betyr det lille ekstra? På brygga finner du heldigvis noe for enhver smak, og innpakningen som virkelig skiller seg ut under treet.

Velkommen til en trygg handel hos juledestinasjonen Aker Brygge!

Få full oversikt: