14.februar

14. februar

EKTE KJÆRLIGHET LEVERT RETT PÅ DØRA!

14.februar er det både morsdag og Valentine's Day!
I disse dager er det ikke like enkelt å gjøre stas på de man er glad i og markere dager som dette. Derfor har vi satt sammen den perfekte gaven for deg: Et Aker Brygge-gavekort med valgfritt beløp, blomster og bakst. Gå for alle tre – eller sett sammen den overraskelsen som passer best til den du er glad i. Gaven en hvilken som helst mor eller kjæreste vil sette pris på!

Gavekort, bakst og blomst levert rett hjem

Overrask en du er glad i med både gavekort, bakst og blomster, eller gå for den kombinasjonen som passer best for deg. Velg mellom fersk bakst fra Bakeriet Kveitemjøl, en bugnende blomsterbukett fra Floriss og et Aker Brygge-gavekort med valgfritt beløp. Du bestiller gaven, vi leverer gratis hjem til deg eller mottaker!

Aker Brygge Gavekort: Velg beløp og få gavekortet ferdig innpakket i gaveeske med kort tilpasset morsdag eller Valentine’s. Gavekortet kan benyttes i alle butikker og serveringssteder på Aker Brygge i ett år fra bestillingsdato. For full oversikt over våre butikker og restauranter, se her. 
Valentine’s / Morsdag bukett fra Floriss: Stor kr. 600,- Liten kr. 400,-
Fersk bakst fra Bakeriet Kveitemjøl: Eske med 2 stk søtbakst. Pasjonsbit: Wienerbrød med pasjonsfruktpuré, bringebær og druer. Cruffin: Laminert deig med kanelremons, toppet med husets salte karamell og karamelisert sjokolade. Kr. 100,-

Slik bestiller du:

Frist for bestilling var 13.februar kl. 16.00.