Mote & Trender Shopping

Kathrine Nørgård Pop-up store

Klesdesigner, kjendisfavoritt og gründer Kathrine Nørgård har tatt plass i handlegaten på Aker Brygge. For ti år siden bestemte hun seg for å følge drømmen sin. Hun bestemte seg for å gjøre om hobby til jobb, og lagde en tiårsplan for hvordan hun skulle lykkes som klesdesigner i en beinhard bransje. I dag har Kathrine et velkjent navn, hun kler […]

Klesdesigner, kjendisfavoritt og gründer Kathrine Nørgård har tatt plass i handlegaten på Aker Brygge. For ti år siden bestemte hun seg for å følge drømmen sin. Hun bestemte seg for å gjøre om hobby til jobb, og lagde en tiårsplan for hvordan hun skulle lykkes som klesdesigner i en beinhard bransje. I dag har Kathrine et velkjent navn, hun kler kjente navn på den røde løperen, og åpner nå egen butikk på Aker Brygge.

Den sjarmerende bergenseren har åpnet dørene til sin nye pop-up butikk, og ønsker varmt velkommen til alle som kommer innom. Her henger delikate kjoler og silketopper til den stilbevisste kvinnen, og halvferdige dressjakker som venter på å bli skreddersydd til herrene. Kathrine har studert på Esmod, og det var her reisen startet. I dag er hun mest kjent for sine eksklusive kjoler som ofte har vist seg på den røde løperen eller foran kameraet. Tone Damli, Kathrine Sørland og Hanne Sørvåg er blant kjente navn som har lagt sin elsk på de elegante kjolene. Men Kathrine har mer enn bare kjendiser i tankene når hun designer. I butikken finner du også en «affordable luxury» kolleksjon med priser som varierer fra 1500 – 6000 kr.

Du kan også besøke den helt nye nettbutikken her.

IMG_5757

IMG_5620 IMG_5624 IMG_5748  IMG_5762 IMG_5763