Koselig jul på brygga

En kort uke igjen til julaften, og vi håper de fleste begynner å komme i ordentlig julestemning. På brygga gjør vi i alle fall vårt beste for å skape en trygg og magisk førjulstid, med alt du trenger til forberedelsene på ett og samme sted.

Skap minner under treet

Når vi spør hva folk forbinder med jul, handler det veldig sjelden om gavene i seg selv. Det handler om nostalgi, varme og tid sammen med de aller nærmeste. Når vi allikevel snakker om presanger er det gavene som gir affeksjonsverdi som betyr aller mest. Enten det er oppmerksomheten fra den du elsker, de minste i familien som får det de ønsket seg aller, aller mest, julekortet fra en du ikke har fått snakket med på en stund, eller en middagsinvitasjon til favorittrestauranten så dere har noe å se fram imot sammen.

På brygga finner du gavene som betyr noe, for både den som skal gi dem og få dem.

Førjulspause på brygga

Siden vi også i år får en annerledes adventstid og julefeiring som følge av pandemien er det ekstra viktig å skape litt optimisme og vise omsorg for dem som kanskje føler seg litt alene. Alle våre fantastiske kelnere, kokker, bartendere og andre i serveringsbransjen som til vanlig yter sin beste service til oss, har nå tøffe dager. Situasjonen slik den er nå medfører endringer i åpningstider og noen restauranter vil holde stengt over jul. Flere av våre kafeer og mindre serveringssteder holder fremdeles dørene åpne, og få ting sier vel førjulshygge som å treffes over en kopp varmt med noe søtt til langs bryggekanten.

Sett av tid til å se hverandre, det kan bety mer for enkelte enn du aner.

 

For oss handler denne tiden om stemningen og opplevelsen vi kan tilby. I våre butikker finner du gaver til både store og små, enten du er på jakt etter klær, elektronikk, velværeprodukter eller noe til hjemmet. Og er du sulten eller tørst mens du er her? På brygga finner du alt fra sushi og pizza til friske juicer og varm drikke.

Vi anbefaler deg også å ta turen innom vår pakkedisk. Den er verdt et besøk i seg selv! Her kan du få gavene dine pakket inn i vakre kreasjoner som virkelig pynter opp under juletreet.  

Vi gleder oss til å se deg, og vi skal gjøre vårt beste for at du kommer i den rette julestemningen. Velkommen!

Åpningstider pakkedisk:

Pakkedisken er bemannet og du finner den ved hovedinngangen(L.E.T.T/Eplehuset)

Lørdager:  Kl. 10:00 – 19:00

Søndager: Kl. 14:00 – 18:00

20-21.desember: Kl. 12:00 – 18:00

22 – 23. desember: Kl. 10:00 – 19:00

Julaften 24. desember: Kl. 10:00 – 14:00

 

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge myndighetenes råd om god håndhygiene, munnbind og holde avstand. Hvis vi alle tar ansvar, kan vi sammen nyte igjen snart.

Til sist håper vi dere tar vare på hverandre ved å ta vare på deg selv.