Line of Oslo: Komfortabelt og lekent

Line of Oslo viste en feminin og avslappet kolleksjon for høsten 2018 under Oslo Runway. Kolleksjonen bar preg av volanger, silke, print og rødt og er å finne i hennes shop-in-shop på Aker Brygge fra høsten 2018.

En fullsatt sal ventet spent før Line of Oslo skulle vise årets høstkolleksjon og applausen lot ikke vente på seg. Line selv sier det er et enormt press før visningene og sommerfuglene i magen er alltid til stede.

– Jeg har alltid prestasjonsangst før visningene på grunn av alle som skal se og dømme kolleksjonen. Det er som å være en skuespiller på en premiere, man vet aldri hvordan kolleksjonen blir tatt i mot, sier designer Line Varner.

Komfortabelt og lekent

Line of Oslo har et komfortabelt og lekent design, med en feminin passform. Selv om mange av plaggene er oversized skal man se den kvinnelige silhuetten. Stoffene er mer eksklusive enn tidligere, men Line har likevel lagt sitt edgy preg på kolleksjonen som vi forbinder med hennes design.

– Kolleksjonen er veldig kvinnelig med delikate farger, silke og sateng, men jeg er absolutt ikke konservativ og det må være litt Rock N’ Roll, sier Line.

Line er opptatt av å fremme den sterke kvinnen og legger vekt på at det er kvinner som er hennes største inspirasjonskilde.

– Når jeg skal lage en ny kolleksjon ser jeg på kvinner ute i verden. Jeg setter meg gjerne ned for å titte på mennesker og tar til meg alt jeg ser, sier Line.

Smilende: Line (i midten) smilte fra øre til øre etter visningen som ble en suksess.

Klærne til Line of Oslo skal passe alle kvinner, og skal kunne brukes til alle døgnets tider.

– I løpet av en dag er man gjerne på jobb, man leverer barn i barnehagen, drar på butikken og er hjemme med familien, og jeg ønsker at mine plagg skal være komfortable hele dagen gjennom.

Kolleksjonen er tilgjengelig hos Milla Boutique fra høsten 2018.

Følg oss på @akerbryggetrend for å se mer fra Oslo Runway.