Magiske Marlow!

I hjertet av brygga finner du Marlow – stedet som er så mye mer enn «bare» en restaurant. Med inspirasjon fra et moderne Amerika byr Marlow på en unik helhetsopplevelse, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

Fra Bartebyen til Tigerstaden

«Marlow legger stor vekt på samspillet mellom kjøkken, bar og restaurant. Hos oss skal gjestene føle at de får en helhetsopplevelse. Baren er hjertet i lokalet, og en ypperlig møteplass for de gode samtalene,» forteller Sanna hos Marlow.

Eierne av Marlow driver hvert sitt sted i Trondheim. Marlow er en kombinasjon av det beste fra respektive verdener, og drømmen om å etablere seg i hovedstaden ble levende i fantastiske omgivelser, midt på brygga.

På Aker Brygge er det en perfekt miks av kultur, shopping og serveringssteder. Her er vi omgitt av åpne byrom, fjorden, og fantastiske naboer.

Sanna, Marlow

Contemporary American

Lokalene er moderne og lune på samme tid, med lekre detaljer, dype sofaer og gjennomtenkt presentasjon.

Marlow er stedet du drar til for å føle deg hjemme. Interiøret, belysningen og den lekne stemningen legger til rette for en uforglemmelig helaften med vennegjengen, et lunsjmøte med jobben i eget chambre séparée, eller en god drink i baren med kjæresten.

«Vi liker allsidighet. Nytenkende amerikansk er inspirasjonen, med respekt for det tradisjonelle, men pakket inn i en moderne twist. Dette gjenspeiles gjennomgående i lokalet og i menyen vår. Uteserveringen er selvfølgelig en hit om sommeren, men også mulig å benytte seg av med en varm kopp kaffe om høsten – godt pakket inn i et pledd,» sier Sanna.

På menyen hos Marlow finner du mye fisk, kjøtt og skalldyr med grønt. Kjøkkenet jobber kontinuerlig med å finne nye måter å bruke råvarene på slik at du som gjest alltid skal bli overrasket og inspirert. Det er alltid lekent, nyskapende og smakfullt hos Marlow.

«Hvis jeg skal trekke fram noen menyhøydepunkter enhver Osloborger bør ha smakt hos oss er det helt klart Østers Rockefeller og Halibut Tostada, men vi må vi ikke glemme Bone Marrow der du skyller ned margbeinet med en Bourbon. Ja, også har vi faktisk Nordens største utvalg av amerikansk Whiskey!»

Marlow

Tir - Ons: 11:00 - 00:00
Tor: 11:00 - 01:00
Fre: 11:00 - 02:30
Lør: 13:00 - 02:30
Søn: 13:00 - 22:00
Read article "Marlow"