Milla Boutique med unikt interiør fra hele verden

Interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge

Milla Boutique er helt ferske beboere på Aker Brygge, og har flyttet inn i store fine lokaler i Holmens Gate. Der møter du et personale som brenner for service, kan produktene sine og som har en unik stil.

Interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge

Mange interiørbutikker tilpasser sortimentet sitt til etter trendene, mens Milla Boutique gjør ting litt annerledes. Medeier og butikksjef Tine Robertsen forteller at de henter masse inspirasjon i Paris, Milano og på Ibiza. Der deltar de på messer, men det aller beste finner de ofte på små markeder og butikker.

«Det største er jo Missoni Home, det var et samarbeid vi startet med for to år siden; da var vi alene om det i Norge. I tillegg er det jo det vi kaller Milla stilen, masse forskjellige produkter fra små markeder i utlandet,» sier Robertsen.

Milla Boutique har en røff og litt rustikk stil, men samtidig en behagelig og nesten hjemmekoselig følelse. På veggene henger det store bilder, speil med enorme rammer og hyller med diverse inspirasjonsbøker. Inspirasjon er viktig for dem, de ønsker å inspirere og motivere de som kommer inn i butikken. For Milla Boutique er det viktig å ikke bli borte i mengden, men å skille seg ut og ha sin egen smak, som de ansatte er med å sette sitt preg på.

Interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge

De ansatte du møter når du kommer inn døren er imøtekommende, og veldig hyggelige. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at flere av de ansatte er, eller har vært flyvertinner. De er vant til å yte høy service, noe Tine mener er veldig viktig.

«Du skal føle deg velkommen her, og når du går, enten du har kjøpt noe eller ikke, skal du aldri ha følt deg presset til å handle. Vi ønsker å inspirere og motivere, og vi deler gjerne av vår kunnskap,» sier Robertsen.

Milla Boutique ble startet opp i 2007 av interiørstylist Camilla Berntsen. Da lå butikken i et lite hjørnelokale på House of Oslo. Berntsen startet butikken fordi hun mente det manglet noe som passet hennes stil. Hun startet opp alene, og to år senere fikk hun Tine med på laget. Ifølge Tine er de to en perfekt kombinasjon, Camilla håndterer mest av det kreative, mens Tine selv står for det praktiske og den daglige driften.

På tross av at de kun har en butikk har Milla Boutique raskt gjort seg til et kjent navn i interiørmiljøet. De valgte derfor å flytte til Aker Brygge, både på grunn av de etter hvert for små lokalene på House of Oslo, men også på grunn av potensialet i bydelen. Butikken ønsket en større nærhet til kundene, og det har de i aller høyeste grad fått i sine nye lokaler.

«Vi valgte Aker Brygge mye på grunn av beliggenheten, det er mange som jobber her, og det er mange som kommer hit, både fra andre steder i byen og fra distriktene. I tillegg så føler vi at vi får vist oss frem bedre her enn på House of Oslo,» sier Robertsen.

Shopping: Milla Botique på Aker Brygge

Milla Boutique gleder seg til å få nye naboer, og har allerede hatt nabo «Scotch and Soda» på besøk på åpningsfesten sin, og de har fått en invitasjon tilbake. Til nye besøkende ønsker de velkommen inn for en inspirerende titt og en god handel.

Finn frem til Milla Boutique på Aker Brygge her: https://www.akerbrygge.no/shopping/milla-boutique/

Milla inviterer alle til å ta en kikk på deres blogg for mer inspirasjon:

https://millablogg.wordpress.com