Millas juleunivers

I Norges kanskje aller fineste interirøbutikk lager Tine og Camilla sitt eget juleunivers på Aker Brygge. Vi har møtt venninnene bak den populære butikken Milla Boutique og tatt en prat om deres jul i Holmens gate. 

– Vi møttes på den norske paviljongen på Epcot-senteret i Disney World i 1999, mimrer Tine. Det ble starten på et langt og godt vennskap, og ikke minst starten på en av Norges aller største suksesshistorier innen interiør.

– Vi har klart å skape en spennende dynamikk hvor vi har ulike interesseområder som igjen har gitt oss en klar ansvarsfordeling. Vi jobber både godt sammen som et team og hver for oss, forklarer Tine Robertsen. Hun er daglig leder og gründer, og driver sammen med Camilla Berntsen, som er kreativ leder og innkjøper, et smykke av en butikk som ligger i Holmens gate på Aker Brygge.

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 09.19.52

Camilla startet Milla Boutique i 2007, og fra første dag har dette vært butikken for både kjendiser og interiørgale, men også helt vanlige folk elsker den unike og kule estetikken.

– Da vi flyttet til Aker Brygge var vi så heldige å få med oss en tredje partner, Kari Anne Varner. Hun har gjort det mulig for oss å realisere det konseptet vi alltid har ønsket oss på Aker Brygge. Sammen brenner vi for å gjøre noe nytt og annerledes slik at både våre ansatte og våre kunder alltid skal være fornøyde, nikker en engasjert Camilla.

IMG_7047

Jul i denne bydelen er noe alle bør oppleve. Her er man opptatt av å skape en unik og god atmosfære, og for Tine og Camilla handler det om å få menneskene som kommer inn døra inn i deres juleunivers.

– Hos oss i Milla Boutique har det alltid vært viktig å skape god stemning og en spesiell atmosfære når kundene kommer inn i butikken. Vi har deilig og utradisjonell julemusikk, tente duftlys og noen ganger smaksprøver på våre gourmetvarer og konfekt. Vi pleier å ha eventer med julefrokost og shoppingkvelder for våre gode kunder. I tillegg er det viktig at butikken er fylt opp av flotte varer, både gaveartikler og julevarer. Vi vil at kundene alltid kan finne noe, enten det er til seg selv eller gave til andre, sier Tine.

 

459A2970

At Aker Brygge på mange måter har fått en ny drakt syns venninnene bak Milla Boutique er utrolig bra.

– Det er så gøy å få være med på å skape en ny, levende bydel i Oslo. Vi er så stolte og glade for at vi får være med på å prege den nye bydelen, og ikke minst med Milla Boutique sin beliggenhet i Norges flotteste og hyggeligste handlegate, Holmens gate. Tidligere var dette en stille bakgate på Aker Brygge, som har blitt forvandlet til en gate med et yrende folkeliv, både på dagtid og om kvelden, så vel sommer som vinter. Det unike her er ikke bare alle de flotte butikkene og spisestedene, men også de gamle verftsbyggene på begge sider med masse historie. Og sammen med den nye arkitekturen på Aker Brygge har disse bygningene blitt en flott kontrast med sitt eget særpreg. Her er det alltid noe nytt å se og oppleve med et flott utvalg av servering, shopping og opplevelse, sier Camilla.

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 09.17.32

 

At juleshoppingen bør legges til Aker Brygge er det ingen tvil om hos Milla-jentene.

– Utvalget i butikkene er kjempebra, og i tillegg får du eventer, konserter, underholdning og opplevelser i alle mulige varianter. Og til jul er Aker Brygges egen julebutikk helt perfekt. Her kan man finne gaveidéer til alle i familien og vennegjengen. Og det beste av alt – man kan finne sitt eget juletre som Aker Brygge kjører hjem for deg! Og så gleder jeg meg til Sølvguttene. Det var kanskje det som gav meg aller mest julefølelse i fjor. Da de sang Deilig er Jorden var det virkelig en helt spesiell og fin opplevelse, så det er stas at de kommer tilbake i år, avslutter Tine.

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 09.19.58

IMG_7173