Nyåpning: H&M Aker Brygge

H&M Aker Brygge har åpnet i ny drakt. Lokalene er pusset opp og mange herlige overraskelser venter.

– Nyåpningen av H&M-butikken på Aker Brygge illustrerer spennende tider for oss, hvor vi tilpasser oss de digitale endringene og har et stort fokus på å skape en moderne, relevant, inspirerende og god handleopplevelse for kundene våre. Samtidig endrer vi oss mot en 100% sirkulær og klimapositiv forretningsmodell, og dette vil også gjenspeiles i butikkene våre, sier Vibeke Holann fra H&M.

 


Dette er nytt i H&M-butikken på Aker Brygge:

  • Reparasjon av klær til gode priser, i samarbeid med det norske gründerselskapet Repairable. Reparasjon er et viktig tiltak for å forlenge levetiden til klær og oppmuntre kundene våre til å ta vare på det de har. Vi vil ha en pop-up systue i 3 dager i forbindelse med åpningen, deretter vil butikken være leveringspunkt for innlevering og henting av reparasjoner i samarbeid med Repairable.
  • Et eget “Service-område” for kundene, som består av prøverom, reparasjonstjenester og «Click-and-Collect»; en tjeneste der du kan bestille varer på nett og hente i butikk.
  • Butikken er oppgradert utseendemessig med varme fargetoner og freste planter.
  • Tilpasset sortiment for den lokale kunden, altså Aker Brygge-kunden. Dette betyr at butikken blant annet har et eget Premium-sortiment, tidløse plagg med materialer av høy kvalitet.
Velkommen innom!

Se også:

Service

Nå kan du reparere og sy om klær på Aker Brygge

Trenger du å sy om en bukse? Eller endre snittet på dressjakken? Kanskje du har et skjørt med spjæret glidelås?

LES MER

Read article "Nå kan du reparere og sy om klær på Aker Brygge"

Nyåpning

Ny butikk i handlegaten: Fusalp

Trendy sportstøy for sommer og vinter.

Les mer

Read article "Ny butikk: Fusalp"