Nyåpning: H&M Aker Brygge

H&M Aker Brygge har åpnet i ny drakt. Lokalene er pusset opp og mange herlige overraskelser venter.

– Nyåpningen av H&M-butikken på Aker Brygge illustrerer spennende tider for oss, hvor vi tilpasser oss de digitale endringene og har et stort fokus på å skape en moderne, relevant, inspirerende og god handleopplevelse for kundene våre. Samtidig endrer vi oss mot en 100% sirkulær og klimapositiv forretningsmodell, og dette vil også gjenspeiles i butikkene våre, sier Vibeke Holann fra H&M.

 


Dette er nytt i H&M-butikken på Aker Brygge:

  • Reparasjon av klær til gode priser, i samarbeid med det norske gründerselskapet Repairable. Reparasjon er et viktig tiltak for å forlenge levetiden til klær og oppmuntre kundene våre til å ta vare på det de har. Vi vil ha en pop-up systue i 3 dager i forbindelse med åpningen, deretter vil butikken være leveringspunkt for innlevering og henting av reparasjoner i samarbeid med Repairable.
  • Et eget “Service-område” for kundene, som består av prøverom, reparasjonstjenester og «Click-and-Collect»; en tjeneste der du kan bestille varer på nett og hente i butikk.
  • Butikken er oppgradert utseendemessig med varme fargetoner og freste planter.
  • Tilpasset sortiment for den lokale kunden, altså Aker Brygge-kunden. Dette betyr at butikken blant annet har et eget Premium-sortiment, tidløse plagg med materialer av høy kvalitet.
Velkommen innom!

Se også:

Nå kan du reparere og sy om klær på Aker Brygge

Trenger du å sy om en bukse? Eller endre snittet på dressjakken? Kanskje du har et skjørt med spjæret glidelås?

LES MER

Read article "Nå kan du reparere og sy om klær på Aker Brygge"

Ny butikk i handlegaten: Fusalp

Finn årets alpinttøy.

LES MER

Read article "Ny butikk: Fusalp"