ARK Aker Brygge selger bøker med solid kunnskap

ARK kan bøker og de har fokus på at de ansatte har solid kunnskap om litteratur. Flere av de ansatte har studert litteraturfag, og de ønsker å dele denne kunnskapen med kundene.

Aker Brygges beboere har et langt forhold til ARK, de har hatt butikk der også før oppussingen. Butikksjef Elizabeth M. Nome er strålende fornøyd med å flytte inn igjen, og med inngang både fra diagonalen og i Holmens gate, kan kundene bare strømme til.

– Bydelen trenger en bokhandel, og vi føler det var veldig naturlig at det var oss. Området er på vei til å bli utrolig fint, det var på en måte litt rotete og uoversiktlig før, så vi er storfornøyde så langt, sier Nome.

ARK på Aker Brygge er ikke som andre bokhandler. De ansatte er ikke bare glade i bøker, de fleste har valgt å studere bøker. Ifølge Elizabeth er flere av de ansatte utdannet eller studerer innen litteratur. Dette gir butikken et ekstra løft kunnskapsmessig og gir de ansatte en høyere troverdighet.

– Vi elsker bøker, så mye at vi også har valgt å studere det. Våre kunder vil merke dette best på at vi leser utrolig mye selv, og kan derfor gi anbefalinger basert på mer enn bare sammendrag og anmeldelser. Det gjør også at vi kjenner bøkene godt og kan komme med anbefalinger på bakgrunn av hva du ønsker å lese om, sier Nome.

ARK Aker Brygge har et stort fokus på kundeservice, og setter kunden i sentrum. Ifølge Nome hjelper de ansatte gjerne til med tips og råd, og hun trekker frem ARK-venn som noe alle i nabolaget burde bli. ARK-venn er bokhandelens kundeklubb, den er helt gratis og gir deg tilbud, forslag og nyheter om produktene til ARK.

Bokhandelen er ikke lenger bare en bokhandel, de har også et bredt utvalg kontorartikler, brettspill og kjedens største utvalg av Moleskine. Ifølge Nome er Moleskine på vei til å bli en stor trend, og produktene kjennetegnes ved høy kvalitet og stilige innbindinger. Nome mener det er viktig å ha et bredt utvalg, spesielt med tanke på de som jobber i området.

– De som jobber her ønsker ofte å plukke opp noe raskt, enten før eller etter jobb, det er alt fra gaver til bøker eller notatblokker. Vi hjelper også gjerne til med å finne gaver, enten det er til barna, svigermor, kona eller en venn, sier Nome.

Til kunder og besøkende på Aker Brygge ønsker Nome å si velkommen inn for en hyggelig bokprat.

Les mer her

Ark

Shopping

Ark

Man - Fre

10:00 - 20:00

Lør

10:00 - 18:00

Søn

Stengt

Publisert 07.10.2014