Lei elbåt på Aker Brygge!

På Aker Brygge Marina tilbyr vi hurtigladere for elbåt, som gir deg muligheten til å leie, lade og nyte våren og sommeren i hjertet av Oslo.

Eier av Aker Brygge Marina, Norwegian Property, etablerte i mai 2021 Norges første elbåthavn. De stiller grunn til rådighet som en del av en viktig utvikling og tilrettelegging av lademuligheter i bybildet. Selv om det kan ta tid før elbåtmarkedet blir stort, ønsker Aker Brygge å være fremtidsrettet og tidlig ta posisjon som tilrettelegger av en mer miljøvennlig havn.

Det er en milepæl for Norwegian Property og Oslo kommune som helhet. Tilrettelegging av elbåthavn er et av de nyeste tiltakene i Aker Brygges omfattende plan for å fremme et bærekraftig byområde. Kjernen i bærekraftstrategien er å kombinere større strukturelle initiativer med små tiltak som monner.

Kruser elbåtpool

Til enhver tid ligger svært mange båter i havn – selv på de fineste sommerdagene. I tillegg er det ofte flere års venteliste for å få båtplass sentralt i Oslo. Det er unødvendig mange plasser som er opptatt av båter som ikke er i bruk. Det har Kruser gjort noe med.

Kruser tilbyr medlemskap i elbåtpool og har åtte båtplasser i Aker Brygge Marina sin egen elbåthavn. Istedenfor å eie egen båt kan du som medlem reservere og bruke miljøvennlig elbåt – når det passer deg! Kruser tar seg av alt det praktiske arbeidet.

Les mer om Kruser og medlemskap her.

Med Kruser utnyttes båt-ressursene langt bedre, uten at det går på bekostning av kvalitet og opplevelser

Båtene du får tilgang til er komfortable og designet slik at alt ligger til rette for fantastiske opplevelser på sjøen, enten det er en kort tur eller en hel dag med familie, venner eller alene. Her finner du alt du trenger som kjøleskap/kjøleboks, badeplattform, dregg, musikkanlegg og solseng. Med god plass, minimal motorstøy og lang rekkevidde er båtene godt egnet for alt fra én person til større grupper som vil dele de gode båtopplevelsene. Båtene er utslippsfrie i bruk, og slipper verken ut eksos eller miljøskadelig bunnstoff.

Som medlem kan du nyte sjøen til det fulle, med god samvittighet!

Les mer om Kruser:

Kruser elbåtpool

Opplevelse

Kruser elbåtpool

Man - Fre

10:00 - 19:00

Lør

10:00 - 18:00

Søn

Stengt

Publisert 04.05.2023