Espresso House inviterer til lunsj og kaffe

Kafeen er det første du får øye på når du kommer til Aker Brygge. Der får du deilige raske lunsjretter og kaffe fra Sør-Amerika og Afrika.

Espresso House er en svensk kafekjede som legger vekt på god kaffe og en avslappende hjemmekoselig atmosfære. I andre etasje finner du behagelige sofaer og lenestoler, samt en av de fineste utsiktene Oslo har å tilby. Ifølge kafésjef Tina Lindstrand ønsker de å tilby lunsj og kaffe både til de som er på shopping, og de som bor eller jobber i bydelen.

– Hos oss ønsker vi at gjestene kan ta en pause fra hverdagen enten det er å sette seg ned med en god kopp kaffe og nyte utsikten, eller møte venner til lunsj. Vi ønsker også at det skal være et naturlig sted å komme innom for noe å drikke på vei til eller fra jobb, sier Tina.

Kaffen hos Espresso House er av høy kvalitet. De er stolte av å kunne vite akkurat hvor deres kaffe produseres, og om du ønsker det gir de ansatte deg gjerne mer informasjon.

– Vi har primært fem forskjellige kaffetyper hos oss. Fire av disse kan vi spore helt tilbake til stedet de kommer fra, mens tre av de kan vi gi deg navnet på eieren av plantasjen. Bønnene har en blanding av søramerikansk og afrikansk opprinnelse, og vi har kaffe fra land som Honduras og Tanzania. Disse landene er «nykommere» i kaffebransjen, og er på vei til å veldig trendy, sier Tina.

De ansatte på Espresso House ønsker alle gjester velkommen til en avslappende og velsmakende pause fra hverdagen, enten du er på jobb, shopping eller bare turen innom Aker Brygge.

Les mer her

Espresso House

Restaurant

Espresso House

Man - Tor

07:00 - 20:00

Fre

07:00 - 21:00

Lør

09:00 - 21:00

Søn

09:00 - 20:00

Publisert 31.10.2014