Kitch’n jobber mot markedets beste service

Kjøkkenbutikken gir deg utstyr til høy kvalitet, og glimrende kundeordninger. Jevnlig har Kitch’n serviceuke, hvor de jobber for å ytterligere forbedre servicen i sine butikker.

Kitch’n på Aker Brygge har ifølge butikksjef Jennifer Hauge ett hovedmål; å bli den butikken med best service i bydelen. I tillegg har butikken høy kvalitet, og et utvalg som dekker alt man kunne trenge av utstyr til matlagingen og servering.

– Her hos oss skal du få ta i alt av utstyr du trenger for å lage god mat, og det du ellers trenger på kjøkkenet. Det er viktig for oss at vi kan dekke alle behov våre kunder måtte ha, og det er viktig at produktene våre har høy kvalitet, sier Hauge.

Butikken på Aker Brygge er en av hele 96 Kitch’n i landet. Kjeden har siden 1996 ekspandert utrolig raskt, men hele tiden lagt vekt på kjerneverdier som høy kvalitet og god service. Jennifer forteller også at fagkunnskap er viktig. På Aker Brygge er de ansatte svært gode på forskjellige felter, mens hun selv kjenner godt til alle kategoriene. De ansatte kan også komme med tips og råd om organiseringen av kjøkkenet rundt større fester eller arrangementer.

– De ansatte vi har hos oss er svært flinke på service. I tillegg har de hvert sitt område de er ekstra gode på, en er veldig god på baking, en på matlaging og en på kaffe. Selv er jeg nødt til å kunne mye om alle kategoriene, sier Hauge.

De ansatte på Kitch’n er ikke bare butikkansatte heller, Jennifer selv er fjellklatrer på fritiden og har stått på toppen av Europas høyeste fjel. Henriette, hennes høyre hånd, er profesjonell ballettdanser og danser nå Svanesjøen ved Den Norske Opera.

Butikken har et høyt ambisjonsnivå, de ønsker å bli den beste Kitch’n-butikken i landet. Et av virkemidlene de skal bruke er direkte rettet inn mot naboene og de som jobber i bydelen. De tilbyr, som eneste butikk i kjeden, muligheten til å bestille gaver over telefon. Det går ut på at de som ønsker det, kan ringe og bestille en gave for å komme og hente denne ferdig innpakket i butikken. Tilbudet er rettet inn mot de som ikke har tid til å gå i butikken og lete, og for å finne varen kan man benytte seg av Kitch’n sine nettsider. https://www.kitchn.no/

Kitch’n ønsker alle velkommen til en hyggelig kjøkkenhandel i deres fine nye lokaler.

Les mer her

Kitch'n

Shopping

Kitch'n

Man - Fre

10:00 - 20:00

Lør

10:00 - 18:00

Søn

Stengt

Publisert 12.10.2014