Book KOK-pakke med badstue og mat!

Nå tilbyr vi pakker med badstuer, mat og opplevelser! Lag en drømmedag med venner, kollegaer, eller familie, og ta en tur i badstuene på KOK før eller etter et bedre måltid.

KOK x Pastis

Oui, merci! Det er ikke annet å si til den franske restauranten med fargerike omgivelser og en deilig uteservering midt på Aker Brygge.

Pastis ønsker deg velkommen til frokost eller lunsj etter morgenbadstue – de to tidligste bookingtidene – på KOK Aker Brygge. På menyen finner du klassikere som Eggs Benedict, Croque Madame og frokost med croissant, baguette, syltetøy ost og skinke. Og kaffe, selvfølgelig.

Alle som booker PRIVATKOK eller FELLESKOK på Aker Brygge på morgenen – kl. 7:00, 7:15, 9:00 eller 9:30 får 20% på valgfri frokostmeny eller lunsjretter hos Pastis, ved visning av bookingbekreftelsen.

Book her

KOK og Pokalen

Når du booker PRIVATKOK eller KOKCRUISE på Aker Brygge får du en rabattkode i bookingbekreftelsen som gir deg -15 % på alt utenom alkohol hos Pokalen.

På Aker Brygge finner du i skrivende stund det nyeste tilskuddet til Pokalen-familien og sportsbarens aller første restaurant. Den egner seg perfekt for arrangementer på dagtid, afterwork og private kveldsarrangementer. I kombinasjon med KOKs badstuer på Aker Brygge skaper det rammen for en herlig stund sammen med en gjeng du digger!

Restauranten ligger nydelig til i ettermiddagssolen på Bryggetorget. Her kan du nyte en stor uteservering i sommermånedene, en fristende burgermeny, og selvfølgelig sport på skjermene.

Les mer om pakkene her

Publisert 19.06.2023