Kvalitetsskjorter med historisk sus hos Gant

Historien strekker seg helt tilbake til 1914 da den ukrainske innvandreren Bernard Gantmacher kom til Amerika. Det har resultert i en flott ny butikk på Aker Brygge, med skjorter og «sportswear» av høy kvalitet.

Det som startet med en familiebutikk i New Haven, Connecticut, har i dag blitt et av verdens største klesmerker, og de er fortsatt kjent for klassiske skjorter med høy kvalitet. Butikksjef Anders Bjørland forteller at de fortsatt holder seg til Gantmachers visjon.

– Det som gjør Gant til Gant er kombinasjonen av skjorter med høy kvalitet og den klassiske college stilen. Yale University har alltid vært en stor inspirasjon for oss, og det er fortsatt denne stilen vi satser på, sier Anders.

Fokuset ligger på det Gant kaller «American sportswear», en hverdagslig pen stil som skal tåle litt aktivitet. De ansatte passer alle inn i denne kategorien, med fritidsaktiviteter som golf, båtliv og langrenn. Sånn sett mener Anders at de matcher kundene godt.

For butikken på Aker Brygge er konkurranseelementet med de andre Gant-butikkene viktig. Anders og hans team vil selvfølgelig være best, men han legger allikevel trykk på at de også samarbeider godt.

– For å være den beste butikken er det veldig viktig at det skjer ting her på Aker Brygge. At det er litt liv og røre, og at nye kunder oppdager Aker Brygge som noe mer enn bare bryggekanten. Det er jo selvfølgelig veldig viktig at vi holder en høy standard på servicen, og sørger for at kunder som går ut herfra får lyst til å komme tilbake, sier Anders.

De nærmeste naboene, Tiger og Napapijri har nesten samme målgruppe. Anders mener allikevel at det er en utelukkende positiv faktor for hans butikk.

– Det betyr jo rett og slett at flere kunder som passer oss kommer til området. På tross av at vi retter oss mot samme målgruppe føler jeg vi har forskjellige produkter å tilby kundene. Vi står for det litt mer hverdagslige, Tiger for dresser og pentøyet, mens Napapijri har mer yttertøy, sier Anders.

De ansatte er strålende fornøyde med sine nye lokaler, og har stor tro på Aker Brygge som en levende bydel. Anders trekker frem det at besøkende ikke trenger å løpe opp og ned rulletrapper med hendene fulle av poser som en veldig positiv ting.

Velkommen til en hyggelig handel hos Gant på Aker Brygge.

Les mer her

Gant

Shopping

Gant

Man - Fre

10:00 - 19:00

Lør

10:00 - 18:00

Søn

Stengt

Publisert 19.10.2014