Bli kjent med QRTD på brygga

Har du hørt om QRTD? Det nyoppstartede selskapet har tatt over et av de store lokale i Holmens gate. Gjengen har ambisjoner om å ta over verden med sin shopping-app. Før den lanseres, lover de at det skal skje mye gøy på brygga. Vi har tatt en prat med Content & Creator Manager Hedda og Studio Manager Jon Martin.

Med en setning: Hva er egentlig QRTD

QRTD er en helt ny shoppingapp hvor feeden består av videoer der alt er shoppable.

Som bruker - hva får du når du laster ned appen?

Appen vil gi deg akkurat det du leter etter. Algoritmen skal fungere såpass bra at vi viser deg videoer som faktisk interesserer deg. Du vil se filmer av produkter in action, postet av våre creators. Det skal være enkelt å se for deg hvordan du kan ta produktene det i bruk. Via tre klikk, er produktet på vei til postkassen din. 

Som creator - hva får du når du laster ned appen?

Alt av innhold i appen lages og postes av creators. Som creator i QRTD vil du få muligheten til å enkelt samarbeide med brands, gønne på med kommersielt innhold og tjene penger på det. Her skal du slippe å svare på kommentarer som «hvor er den fra?». Dette kommer tydelig frem i appen.

Hvorfor kommer appen til å lykkes?

Vi i QRTD går all inn. Ingen har noen gang bygd opp en shoppingapp akkurat slik vi gjør det. Vi skal gjøre det superenkelt å lykkes for creators som kan ha QRTD som en morsom side hustle. Vi legger opp til et smidig samarbeid med brands. Du skal slippe å bruke masse tid på møter og avtaler med samarbeidspartnerne dine. Her kan du bruke tiden din på kreativitet, vise frem personligheten din og ha det gøy med alt du elsker å gjøre – i videoform. Dette vil brukerne også elske.

Hva skjer hos QRTD på brygga i høst?

Vi ønsker å skape et community her på QRTD i Holmensgate. Samtidig som våre utviklere jobber beinhardt for å optimalisere appen, vil vi bli kjent med folk og fortelle om appen. Derfor arrangerer vi eventer som bruktmarked, morgenyoga, svømme og badstueevent og annet gjennom høsten. Bare følg oss på sosiale medier – der deler vi alt som skjer!

Kan man besøke dere?

Klart du kan! Er du ekstra nysgjerrig på oss og har et ønske om å bli en creator, er det bare å booke et møte med oss. Vi har samtaler med folk med alt fra 300 til 300 000 følgere på Instagram. Ta kontakt via nettsiden vår eller sosiale medier for å booke tid. Eller bare stikk hodet innom, vi er her stort sett hver dag. 

Når lanserer dere?

Vi nærmer oss med stormskritt og det er kun snakk om noen få måneder.

Appen skal være helt perfekt før vi lanserer. Derfor inviterer et knippe influencere inn for å beta-teste produktet i disse dager.

Helt tilslutt. Lurer du på hvordan du uttaler QRTD? Svaret er «curated».

Publisert 05.10.2023