Synsam gir deg optikk på høyt nivå

Synsam tilbyr ikke bare briller, men en kundeopplevelse på høyt nivå. På Synsam Aker Brygge får du de største kvalitetsmerkene kombinert med kunnskapsrike og dyktige optikere.

Butikken, som ligger i Holmens gate, holder høy kvalitet både på briller og på kundeservice. For butikksjef Mari Simonsen er det kunden som står i sentrum. Mari mener kundeopplevelsen hos optikerkjeden skal være i en klasse for seg selv.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Når du går ut døra her skal du føle at du har gjort et godt valg, og fått gode svar fra ansatte med mye kunnskap, sier Simonsen.

Synsam er Norges største optikerkjede med flest butikker, fordelt over hele landet. Merkevarene du finner der er blant annet Dolce & Gabbana, Gucci, Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Saint Laurent Paris, Persol, Ralph Lauren og mange flere.

På Aker Brygge har Synsam to optikere på plass som tar synsprøver og kan finne ut mye om øynene dine. Her avdekker de ikke bare om synet har endret seg eller om samsynet fungerer som det skal, de sjekker også om det står bra til med øyehelsen. Dette gjøres ved å teste trykket på øyet, samt ta bilde av innsiden av øyet. Disse bildene kan fortelle deg hvordan det står til med øynene.

Vi ønsker å gi deg god informasjon om hvordan det står til med øynene dine. Det er viktig å avdekke om brillene eller linsene du bruker i dag passer for deg, men vi kan også avdekke om det er noe i veien med øynene dine. Selvfølgelig ønsker vi også de som er ute etter solbriller velkommen, sier Simonsen.

Brilletrendene for høsten har fokus på kombinasjonen av materieller i brillen. Eksempelvis briller med front i plastikk, og stenger i metall. Videre er flere forskjellige farger, utover brune og sorte, kommet inn i kolleksjonene. Brillene som kommer fremover er laget for å matche ansikt og antrekk, med mer transparente farger.

Når det kommer til stil og trender har vi dyktig fagfolk, med kunnskap om kundens ulike ansiktsformer. De er alltid oppdatert i trendbildet, og deler gjerne tips og råd, sier Simonsen.

Synsam-gjengen er utrolig fornøyde med sine nye lyse lokaler, med inngang fra både den nye handlegaten og Holmens gate. De ansatte gleder seg over nye Aker Brygge.

Det kommer til å bli så flott her, og så virker det som om de har gjort en veldig god jobb i planleggingen, noe som gjør at det blir lettere å finne frem, sier Simonsen.

Til nye kunder og besøkende ønsker Mari velkommen inn, og sier at ikke noe brilleproblem er for stort eller for lite hos Synsam Aker Brygge.

Les mer her

Synsam

Shopping

Synsam

Man - Fre

09:00 - 20:00

Lør

10:00 - 18:00

Søn

Stengt

Publisert 10.10.2014