Ny pop-up: The Pop Shop!

Ved Bryggetorget finner du The Pop Shop, en unik destinasjon med 7 unike konsepter under samme tak. Festlige Ting, Miss Mathiesen, Confettibird, Wild Wool Cashmere, Mini Merino, Moon Living og thelittlethings.no.

Nyt førjulsstemning og støtt lokale, norske designere. Her finner du gaver for hele familien!

KORT OM DE ULIKE AKTØRENE:

FESTLIGE TING

Hos Festlige Ting finner du et nøye utvalg av festartikler, lekre heliumballonger og masse inspirasjon til hvordan du kan pynte til jul. Festlige Ting er et morsomt, kreativt og inspirerende konsept, som tilfører det lille ekstra. Enten det er til julefesten med familien, eller til årets julegaveinnpakning.

MISS MATHIESEN

Miss Mathiesen er for alle jenter og gutter som ønsker å stå ut fra mengden, med unike og fargerike smykker. Alt er «over-the-top» og sprer glede med sine spennende kombinasjoner av ulike materialer og farger. Designer Erica Mathiesen har samlet inspirasjon fra hele verden og skapt et helt unikt smykkemerke, som idag selges verden over.

MOON LIVING

Her finner du nøye utvalgte produkter til barn og voksne, samt lintøy til hjemmet som sengetøy, håndklær og tøyservietter. Hos Moon Living kan du også få initialene dine, navn eller monogram på alt fra morgenkåpe til tøyservietten – en perfekt gave til noen du er glad i.

MINI MERINO

Hos Mini Merino finner du ulltøy til de minste. Mini Merino har fokusert på å lage en liten, klassisk kolleksjon som er praktisk, og ikke minst i god kvalitet. Plaggene er gode basisplagg i nøytrale farger som kan gå i arv og de skal kunne brukes lenge. Alle bukseben og armer sydd opp en brett som enkelt kan brettes ned når barnet blir større.

THELITTLETHINGS.NO

Her finner du smykkemerket Camila Carril. Camila Carril omfavnes det modige og det feminine – for kvinnen som ikke er redd for å uttrykke seg ved en dristig og fremoverlent stil.

CONFETTIBIRD

Confettibird er et norsk klesmerke inspirert av det enkle nordiske uttrykket og det avslappede bohemske utseendet. En konfettifugl er den personen som bringer konfetti inn i hverdagen, og til alle rundt dem. Kolleksjonene vil alltid være inspirert av og dedikert til disse menneskene, og hvert plagg vil bli drysset med litt av deres personligheter. 

WILD WOOL CASHMERE

Hos Wild Wool finner du 100% kashmir-plagg til mann og kvinne. WILD WOOL ble etablert i februar 2012 og har et høyt fokus på kvalitetsplagg som er trendy, men samtidig tidløs.

Covid-19

Trygt besøk

Se hvilke tiltak vi gjør for å begrense spredningen av COVID-19, og for å sørge for at Aker Brygge er trygt for våre kunder og ansatte.

Les mer

Read article "Trygt besøk"