Oasis kler deg opp til fest, hverdags eller jobb

Oasis på Aker Brygge

I den nye butikken på Aker Brygge finner du kjoler, bluser og gensere som både passer til alle anledninger.

Butikksjef Line Støvre Flotteng trekker frem de ansatte som butikkens største trekkplaster. Videre forteller hun at en av de ansatte tidligere har fått scholarship og studert et år på moteskole i New York. Butikken har et stort fokus på kundeservice, ifølge Line er det service de kan hos Oasis.

– Vi kan service. På denne filialen er det ekstra viktig å yte service og å forstå kunden. Det er så stor forskjell på de som har god tid og er på Aker Brygge for å shoppe, og de som er innom i lunsjen eller skal rekke fergen. Derfor er det utrolig viktige at vi tilpasser oss kundenes behov, sier Flotteng.

Oasis på Aker Brygge

For Oasis er det viktig at det skjer ting i området, allerede har de rukket å avholde to fester. Åpningsfesten, som var en stor suksess, og Det Nye-festen, som var i alle Oasis-butikkene i Oslo.

 

 

Fargerike klær til fest og hverdags

Butikken er full av fargerike klær, og ifølge Line er det en del av trenden de ser fremover. Butikkens konsept går også ut på å bryte litt med trendene du finner ellers.

Oasis på Aker Brygge

– Utover vinteren kommer trendene til å gå i kule kåper og jakker. Dyremønstre er fortsatt en del av det, men vi har også litt spesielle farger og mønstre. Vi har mye kler som er oker, eller sennepsgule, og burgunderrøde. Generelt har vi nok mer farger og mønster på kolleksjonene våre enn andre, sier Flotteng.

Oasis ble startet i England i 1994 og målgruppen deres ligger mellom 25 og 35 år, men Line mener de har både yngre og eldre kunder på besøk. Alle de ansatte i butikken ønsker nye kunder velkomne og lover å gjøre sitt ytterste for at alle besøkende skal gå ut med et smil om munnen.

Praktisk informasjon om Oasis finner du her: https://www.akerbrygge.no/shopping/oasis/