Oppdag kvalitet hos Aspeli dame

Hos Aspeli dame finner du klær av høy kvalitet, antrekk utenom det vanlige og hyggelige ansatte som virkelig brenner for klær.

Aspeli er en kvalitetsbutikk for de motebevisste, som fører store internasjonale merker krydret med spennende norske merker. Smilende ansatte og et lyst og trivelig lokale kjennetegner butikken. Butikksjef Mona Andreassen har lang erfaring som butikksjef i klesbransjen og hun forteller at det viktigste for suksess er å ha et godt forhold til kundene.

Aspeli-Dame-Aker-Brygge-3

– For meg er det viktig å ta imot alle kunder med et smil. Jeg ønsker at alle som går ut herfra, skal ha lyst til å komme tilbake både på grunn av klærne vi fører, men også på grunn av oss som jobber her, mener Andreassen.

Den kunnskapen de Aspeli-ansatte sitter på gjør at de vet hva Oslo-damene trenger og ønsker. De kan kvalitet og stoff, og forteller at i deres butikk er det utelukkende høy kvalitet på materialene som brukes.

– Jeg har jo etter hvert forstått at de fleste vil ha det lille ekstra som du ikke finner overalt. Derfor er det viktig for oss å skille oss ut litt. I tillegg synes jeg det er viktig at materialene i klærne er av en god kvalitet, slik at man får mye ut av hvert enkelt plagg. På den måten gjør det ikke noe om man betaler litt mer for det, forteller Andreassen.

Aspeli dame har som ambisjon at så mange som mulig skal gå ut med en liten lykkefølelse etter at de har handlet. Ifølge Mona handler det om at kundene skal finne det antrekket de hadde sett for seg og at det samtidig er god stemning både før og etter man har handlet der.

Inspirasjonen til utvalget hos Aspeli kommer hovedsakelig igjennom reiser. Mona forteller at innkjøpsturene ofte går til USA, Frankrike og Italia. Aspeli er en av få butikker som har Jacob Cohen for kvinner i Norge. Om høsten og vinterens trender forteller Mona at strikk med litt smale silhuetter under er svært populært.

Aspeli-Dame-Aker-Brygge-2

–Nå fremover ser vi at trendene beveger seg mye i retning av grov stor strikk, gjerne med litt smalere silhuetter i skjøre stoffer under. Det er grove sko som gjelder, og boots er på vei inn. Helene Westbye har flere sko som har et litt røffere uttrykk med glidelåser på, sier Andreassen.

Hos Aspeli får du hjelp til å finne de gode antrekkene og skape din egen stil. Velkommen til alle nye og gamle kunder.

Finn frem til Aspeli Dame her: https://www.akerbrygge.no/shopping/aspeli-dame/