Opplev ekte reiseopplevelser med BeCuriou

BeCurio på Aker Brygge

Reisebyrået BeCuriou på Aker Brygge planlegger turer skreddersydd til deg, enten du vil oppleve destinasjonen slik de lokale ser den, bidra til et vanskeligstilt samfunn eller bare slappe av og nyte luksus.

Mange er kjent med charterturer og storbyferier hvor man bestiller og ordner alt selv på nettet. Når man gjør dette går man ofte glipp av noe av det stedet har å tilby. BeCuriou har kontaktnettverk over hele verden, og bruker dette for å sørge for en annerledes reise hvor du får oppleve ting de fleste turister ikke får.

 

Ifølge managing partner Edward Wendel handler det om å sette sammen en reise som passer dine behov, nesten uansett hva disse måtte være. Han kommer fra en bakgrunn i finans, og trekker frem sin egen ekstensive reiseerfaring som en av sine viktigste egenskaper.

BeCurio på Aker Brygge

– Hos oss har vi alle lang erfaring med reise, vi bygger på våre egne erfaringer og vårt nettverk. Grunnen til at jeg startet opp BeCuriou var fordi jeg brenner for det å reise, og spesielt det å oppdage nye sider ved en destinasjon. Det er noe som er veldig vanskelig å gjøre på egenhånd. Selvfølgelig er det blitt mye informasjon tilgjengelig på internett, men de aller beste opplevelsene er ofte noe kun lokale kjenner til, sier Wendel.

BeCuriou har holdt på i ett år, men har allikevel mange spennende reiser å vise til. Blant annet forteller Edward om en bryllupsreise til New York med kajakkpadling langs Hudson River i solnedgangen. En annen spennende reise innebærer guidet tur igjennom favelaen i Rio de Janeiro.

En annen reisemulighet BeCuriou tilbyr er veldedighetsreiser. Konseptet går ut på at man reiser til et vanskeligstilt land, oftest sør i Afrika, og hjelper lokalbefolkningen der. Edward mener det er en ypperlig måte å bruke en ferie på, og forteller at de ordner alt av logistikk.

BeCurio på Aker Brygge

– Vi har hatt kunder som ønsker å gi noe tilbake til de som ikke er like heldige. Kundene reiser så ned og får et innblikk i hverdagen til de lokale samtidig som de får gitt noe tilbake, sier Wendel.

Om trendene i reisemarkedet påpeker Edward at det går mye i de samme destinasjonene som tidligere år. Asia og Karibien er fortsatt veldig populære, spesielt land som Vietnam og mindre kjente deler av Thailand blir mer og mer populært. Han forklarer også at fler og fler ønsker å reise steder hvor det ikke er så mange turister.

Selv om spennende skreddersydde reiser er en stor del av BeCurious virksomhet jobber også byrået med yacht-cruise. Her reiser du med mindre cruisebåter hvor du blir bedre kjent med både de andre reisende og besetningen. Det er ikke er så dyrt som mange tror, og prisene byrået oppnår ofte ligger rundt 1300 kr. natten.

Dersom du ønsker en spennende reise hvor som helst i verden, så er du velkommen til en uforpliktende prat hos BeCuriou på Aker Brygge.

For mer praktisk informasjon om BeCurio se her: https://www.akerbrygge.no/service/becuriou-private-travel/