Kruser elbåtpoolKruser elbåtpool

Man - Fre: 10 - 19

Lør: 10 - 18

Søn: Stengt

Kruser elbåtpool

Kruser elbåtpool

Til enhver tid ligger svært mange båter i havn – selv på de fineste sommerdagene. I tillegg er det ofte flere års venteliste for å få båtplass sentralt i Oslo. Det er unødvendig mange plasser som er opptatt av båter som ikke er i bruk. Det har Kruser gjort noe med.

Kruser tilbyr medlemskap i elbåtpool og har åtte båtplasser i Aker Brygge Marina sin egen elbåthavn. Istedenfor å eie egen båt kan du som medlem reservere og bruke miljøvennlig elbåt – når det passer deg! Kruser tar seg av alt det praktiske arbeidet.

De har tilgjengelige dagtidmedlemskap. Ønsker du full tilgang som sesongmedlem kan du sette deg på venteliste.

Les mer om Kruser og medlemskap her.

Med Kruser utnyttes båt-ressursene langt bedre, uten at det går på bekostning av kvalitet og opplevelser

Båtene du får tilgang til er komfortable og designet slik at alt ligger til rette for fantastiske opplevelser på sjøen, enten det er en kort tur eller en hel dag med familie, venner eller alene. Her finner du alt du trenger som kjøleskap/kjøleboks, badeplattform, dregg, musikkanlegg og solseng. Med god plass, minimal motorstøy og lang rekkevidde er båtene godt egnet for alt fra én person til større grupper som vil dele de gode båtopplevelsene. Båtene er utslippsfrie i bruk, og slipper verken ut eksos eller miljøskadelig bunnstoff.

Som medlem kan du nyte sjøen til det fulle, med god samvittighet!

Kontakt oss

+47 929 74 279kontakt@kruser.no
Nettsidefacebook