Man: 09:00 - 17:00.Tir - Fre: 09:00 - 20:30.Lør: 11:00 - 21:00.Søn: Stengt

Latter

På Latter finner du noen av Norges beste komikere på Hovedscenen, eller 5 ulike komikere på Klubbscenen samme kveld.

Vi på Latter har som mål at alle som besøker oss skal forlate med ett smil om munnen. Med stor og luftig restaurant og loungebar med alt for en hver smak, vil vi gjøre alt for du skal få en positiv opplevelse hos oss. I stilfulle omgivelser med stor takhøyde hjelper våre glade servitører deg med å gjøre kvelden enda hyggeligere! Med forestillinger opptil 5 dager i uken fordelt på 3 scener, kan vi nesten garantere at du vil finne en gøyal forestilling som passer for deg.

Velkommen til oss, enten du er sulten og tørst, ønsker fine møtelokaler eller bare vil ha en etterlengtet latter!

Latter finner du sentralt på Aker Brygge, i Oslos kanskje kuleste lokaler. Siden 2004 har vi holdt dørene åpne på vidt gap og hatt storsuksesser med artister som bl.a Dagfinn Lyngbø, Anne Kat Hærland, Rune Andersen, Marit Voldsæter, Otto Jespersen, Kristian Valen og Ingrid Bjørnov. Med 4 scener har vi utallige muligheter for å imøtekomme dine forventninger til en vellykket dag- eller kvelds arrangement.

På Latter får ordet helaften en annen betydning. Her kan man starte kvelden med en lett vordrink i vår nye loungebar, etterfulgt av et gourmetmåltid i vår stilfulle restaurant. På show får dere garantert satt i gang lattermusklene, men kvelden trenger ikke ende der! Latter tilbyr nemlig egne Latterbord som inkluderer enkel snacks og musserende slik at man kan bli igjen for å danse og le kvelden ut med musikk og god stemning!

Latter på Aker Brygge et av de teatrene i Oslo som går best, men også flere bedrifter har oppdaget stedet som ypperlig egnet for sine lukkede eventer. Så når det ikke er forestillinger på Latter er det et yrende liv på huset med firmaer som har sine egne suksesshistorier.

At Oslo har blitt et bedre sted å være etter åpningen av Latter, har Aftenposten vist ved å nominere Elina Krantz til «årets Osloborger 2007». Denne prisen deles hvert år ut til en privatperson, som har vært med på å utvikle noe som gjør Oslo til noe mer enn hva det var. En hyggelig anerkjennelse til den latterlige suksesshistorien på Aker Brygge.

Kanskje er du den neste som ler?

Se program på www.latter.no

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 23 11 88 00

E-postBesøk vår nettsideFacebookInstagram
07nov21des

JULELATTER

Ungt! Nytt! Gøy!

FINN BILLETTER

Read article "JULELATTER"Avsluttet
09nov21des

Julebrunsj på Latter

Lørdagsstemning på Latter med brunsjmeny og DJ!

Les mer

Read article "Julebrunsj på Latter"Avsluttet
09jan01feb

Kongsvik – rett fra navelen

Lene Kongsvik er i gang med nytt show. Det er verbal, musikalsk og nådeløs moro som entrer scenen hos Latter utover hele høsten. 

LES MER

Read article "Kongsvik – rett fra navelen"Avsluttet
01jan22feb

Verdens Beste Show

Improvisasjonsgruppen BMI (Bare Moro Impro) har bestemt seg for å lage verdens beste show – klarer de det?

LES MER

Read article "Verdens Beste Show"Avsluttet
23mai31aug

SOMMERSTANDUP

Nyt god underholdning i bakgården til Latter i sommer!

LES MER

Read article "Sommerstandup"Avsluttet
05sep08sep

Båter i Sjøen

Velkommen til Norges største flytende båtmesse for hele familien!

Les mer

Read article "Båter i Sjøen"Avsluttet

LATTER

NOE FOR ENHVER SMAK

Read article "Latter"