Se egne tider

SUP-utleie

(Åpent vår – høst)

Våre SUP-brett kan leies fra Mad Goats på Aker Brygge Marina. Sjekk åpningstider her.

Leie skjer på drop-in basis og betales med kort eller Vipps. Du får tildelt alt det utstyret du trenger og vi har tilgjengelig oppbevaring.

1 time = kr 199,- per person
2 timer = kr 299,- per person

Du kan leie våtdrakt for et tillegg på 150,- og studenter får 25% rabatt

SUP passer for alle! Leien gjelder padling rundt Aker Brygge og Tjuvholmen, om du vil padle lenger, for eksempel til øyene, må du bevise din erfaring eller leie en guide fra oss. Du kan også melde deg på SUP kurs. Se ledige kurs her.

 

 


 

Hva er SUP-brett?
Padling med SUP-board er en aktivitet som har vært populær i utlandet og som nå har tatt Norge med storm. SUP står for «Stand Up Paddle» og er en svært god aktivitet for å bedre balansen. På et SUP-board står du oppreist med bena fra hverandre med ansikt og kropp vendt fremover. Det er vanlig å starte på kne for å gjøre seg kjent med brettet før man reiser seg opp når man føler seg trygg. Bruk padleåren til å teste balansepunktet ditt. Bytt sider og prøv å gradvis padle fortere. Brettene er svært stødige og sjansen for å falle på sjøen er liten. Skulle uhellet skje er det lett å komme seg opp på brettet igjen siden det ligger lavt i vannet.

 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 413 99 593

Besøk vår nettside

Sauna

Se egne tider

Les mer

Read article "Sauna"