Åpner til våren

SUP-utleie

(Åpent vår – høst)

Våre SUP-brett kan leies fra flytebryggen mellom Lekter´n og Ling Ling.

Våre SUP-brett kan leies fra flytebryggen mellom Lekter´n og Ling Ling. Her tilbyr vi både Drop-in og booking på forhånd.

SUP-brettene hentes så ut på Havnekontoret, hvor du får tildelt det utstyret du trenger og instrukser fra vår havnevert.

1 time = kr 200,- per person
2 timer = kr 300,- per person.

Leien inkluderer brett, padleåre og redningsvest. Foreløpig kan vi bare godta gruppebestillinger på maks. 5 personer.

SUP passer for alle! Leien gjelder padling rundt Aker Brygge og Tjuvholmen, om du vil padle lenger, for eksempel til øyene, må du bevise din erfaring eller leie en guide fra oss.

For bestillinger samme dag, ring (+47) 413 99 593

BOOK HER

 

 


 

Hva er SUP-brett?
Padling med SUP-board er en aktivitet som har vært populær i utlandet og som nå har tatt Norge med storm. SUP står for «Stand Up Paddle» og er en svært god aktivitet for å bedre balansen. På et SUP-board står du oppreist med bena fra hverandre med ansikt og kropp vendt fremover. Det er vanlig å starte på kne for å gjøre seg kjent med brettet før man reiser seg opp når man føler seg trygg. Bruk padleåren til å teste balansepunktet ditt. Bytt sider og prøv å gradvis padle fortere. Brettene er svært stødige og sjansen for å falle på sjøen er liten. Skulle uhellet skje er det lett å komme seg opp på brettet igjen siden det ligger lavt i vannet.

 

Kontakt oss

Besøk vår nettside

Sauna

Tir - Fre: 07:00 - 21:00
Lør - Søn: 08:00 - 21:00

Les mer

Read article "Sauna"

Elbåt-utleie

Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør: 10:00 - 18:00
Søn: Stengt

Les mer

Read article "Elbåt-utleie"