På jobb med: concierge Arnfinn

PÅ JOBB MED: CONCIERGE ARNFINN

Det jobber over 4000 mennesker på Aker Brygge; advokater, kreatører, selgere, grundere, markedsførere – you name it! Men hva driver de egentlig med i hverdagen? I serien ‘På jobb med…’ blir vi litt bedre kjent med en rekke inspirerende personligheter på brygga.

TRE KJAPPE

Hvem: Arnfinn Fagermo
Hva: Løser alle problemer som vår Concierge
Hvor: Aker Brygge

Vår concierge, Arnfinn, er alltid tilstede og alltid tilgjengelig for å hjelpe beboere, butikker, kontor, restauranter og andre servicesteder når noe skal fikses og ordnes. Enten det gjelder markedsføring, tilretteleggelse og praktisk støtte – Arnfinn fikser alt. Noen sammenligner Arnfinn med «Narvestad» og andre har beskrevet tjenesten som «en reddende engel». 

Trenger du hjelp til… hva som helst?
Kontakt Arnfinn på 928 84 186 eller via vår
Din Aker Brygge-app.


Hvorfor Aker Brygge?
Jeg har bodd, arbeidet og vært flittig bruker av alle fristende tilbud her i 30 år, og har i løpet av disse årene fått god kontakt med alle som bor og jobber på Brygga. Jeg har full oversikt over hvor mange skillingsboller Håndverksbakeriet har til enhver tid, hvilke butikker som kan gi deg den beste dressen til helgens arrangement eller hvor på Brygga de har de saftigste burgere. Jeg er ekspert på bydel Aker Brygge. 

Hva innebærer det å være Concierge for Aker Brygge? 
Man jobber med høy grad av fleksibilitet og vilje til å finne løsninger så raskt og riktig som mulig. Da må man være god på kommunikasjon og vite hvordan man skal samkjøre og markedsføre ulike prosjekt.

En henvendelse til Concierge kan spare deg for mye unødvendig tidsbruk

Du finner Arnfinn i det ene tårnhuset i Holmens gate.
 
Hvilke oppgaver utfører du for de som jobber, handler eller har kontorer på brygga?
Et vellykket samarbeid er å markedsføre for butikker, service og restauranter som tar kontakt med Concierge. I samarbeid finner vi gode lokale tiltak for å henvende seg til lokale brukere. Concierge setter så dette ut i system. Ideer kan være personlige innbydelser til kampanjer eller flyers. Like viktig, så hjelper Concierge til med mange praktiske oppgaver. Alt fra å henge opp hyller, maling, rydde bort, reparere, oppussing, flytting av interiør kan ordnes raskt og enkelt for alle som har tilhold til Brygga. Hjelper selvfølgelig alle brukere av Brygga med å finne fram i mylderet av tilbud og legger raskt tilrette for ønskene man har. Concierge hjelper ofte til med å bringe ut mat og drikke til møter og lunsj. En rask henvendelse til Concierge kan spare deg for mye unødvendig tidsbruk.
 
… er det egentlig noe du ikke kan bistå med? 
Det er egentlig ikke noe jeg ikke kan bistå med. Er det oppgaver som f.eks. må ordnes av fagfolk kan Conciergetjenesten bistå med å finne fram til riktige personer og instanser. Fint spesielt for alle som er nye på Brygga. Bistår dog ikke med klesvask og oppvask…
 
Hva er det morsomste med å være Concierge? 
Mange, mange hyggelige og sprudlende mennesker rett og slett! Jeg er en person som finner glede i å løse floker og gir meg aldri før saken er løst. Da blir jeg glad!
 
Du har sett, og vært med på det meste som har skjedd på brygga de siste 30 årene. Hva er ditt beste «brygge minne»? 
Mitt beste Bryggeminne er Jahn Teigen, Trond Sollied og meg hjemme hos meg lillejulaften der vi synger «mil etter mil» og «Optimist» så det jomer over hele Brygga. 
Alt kan skje her!
 
Hvordan ser en vanlig dag ut for deg? 
Hittil har ingen dag vært lik en annen. Men dagen begynner med at jeg bruker lang tid over Bryggetorget fordi det er mange å snakke med på vei til jobb. Da tar jeg pulsen på hva som opptar folk den dagen. En dag hjelper jeg en beboer med oppkobling av Getboks og den neste dagen hjelper jeg TV2 med juledekor. Jeg bruker mye av tiden min med å formidle parkeringsplasser og formidling av festlokaler/bord ved siden av praktisk støtte til å forbedre lokaler. Tilslutt vil jeg tilbake til sangen «mil etter mil».. går ofte opp mot 30 000 skritt for dagen for jeg liker å være ute i felten. 

kontakt concierge

Concierge Arnfinn er tilgjengelig på brygga alle hverdager mellom 9.00 – 17.00.

Du kan sende han en forespørsel via Concierge-knappen i Din Aker Brygge-appen, besøke han på Concierge-kontoret ved Latter, eller ringe han på 928 84 186.