På jobb med: Elite Helse

På jobb med: Elite Helse

Det jobber over 4000 mennesker på Aker Brygge; advokater, kreatører, selgere, grundere, markedsførere – you name it! Men hva driver de egentlig med i hverdagen? I serien ‘På jobb med…’ blir vi litt bedre kjent med en rekke inspirerende personligheter på brygga.

TRE KJAPPE

Hvem: Isabella Bukurie Bessières
Hva: Klinikksjef og gründer av Elite Helse
Hvor: Aker Brygge


Hvem møter vi hos Elite Helse?

– Vi har et team bestående av kirurg, hudlege, dermatologiske sykepleiere og hudterapeuter som sammen ønsker å forene sunnhet og skjønnhet. 

Vi har 14 års erfaring som dermatologiske sykepleiere, og 9 år etter oppstart har vi lansert den unike produktserien, Intelligent Skincare fra Elite Helse. Serien består av 23 medisinske hudpleieprodukter og 10 kosttilskuddsprodukter med vitaminer, antioksidanter og kollagen. Vi har mye å snakke om og dekker hverandres blinde synsvinkler. Det har vært en spennende reise der vi med vår kunnskap om hud, produkter og mange års erfaring søkte å finne et komplett system med synergieffekt for huden fra innsiden og utsiden i skjønn forening. Vi er endelig i mål med oppgaven.

Hvordan ser arbeidsdagen din ut? 

– Jeg møter vanligvis 8-12 klienter om dagen, og tar med god tid til hver og en. Aktiv lytting, personlig plan og vitenskapelig dokumenterte arbeidsverktøy er viktig for meg. Jeg har mye yrkesstolthet og vi skal kun forskjønne, aldri forvandle. Vi skal fremme sunnhet og skjønnhet i forening. 80-90 % av alle våre kunder kommer fra anbefalinger mellom privatpersoner, så suksess og trivsel er viktig for oss.

Jeg elsker å gi og skape, og det jeg gjør er ikke jobb, men en lidenskap

Hva er det beste med å ha din egen bedrift?

– Alt. Jeg elsker å gi og skape, og det jeg gjør er ikke jobb, men en lidenskap. Jeg er svært privilegert som får drive en bedrift sammen med min beste venninne og nå i senere tid sammen med min mann. Jeg har store planer for Elite Helse, så hver dag er utfordrende og givende på en måte jeg aldri har opplevd før. Det er ikke alltid en dans på roser, og jeg stiller store krav fordi bare det beste er godt nok. Dagene kan være lange og til tider blir jeg veldig frustrert fordi jeg er en nerdete perfeksjonist, men vi har hjertet på rett sted og dette er en familiebedrift hvor verdiene driver oss fremover. Vi er innovative og helhjertet, har den beste lokaliseringen, den beste kompetansen og den best utstyrte klinikken i Oslo. Dessuten er det en drøm at både jeg og Laura bor og jobber her, som gjør at vi er alltid tilgjengelige for Elite Helse-klientene.

Hvilke råd vil du gi noen som prøver å starte opp sitt eget selskap?

– For det første, gjør undersøkelser og sørg for at planen din har et reelt potensial. For meg var det å finne en nisje i et allerede mettet marked. Du må også være ditt ansvar bevist når det kommer til kunnskap, planlegging, oppfølging og økonomi. Få råd, hent inn kompetanse, utform en god forretningsplan, selv om du ikke trenger hjelp med å finansiere virksomheten din. Har du en godt utarbeidet plan, hjelper det deg med å holde fokus selv om planen kan endres over tid, men dine verdier forblir de samme og det bør være din ledetråd i alt du gjør.

Var det lett å sette opp din egen bedrift?

– Man er aldri klar for det omfattende arbeidet som en plutselig står ovenfor og det er viktig å huske at de økonomiske forpliktelsene vil bli utfordrende i starten. Jeg måtte betale moms, skatt, leverandører, forretningsleie, utstyr med mer. Lønnen til Laura og meg var på bunnen av en lang liste over andre viktige ting som trengte å betales. Vi startet uten en eneste kunde og ingen visste hvem vi var. Vi reiste verden rundt på hver eneste medisinske kongress og tilegnet oss kunnskap. Vi hadde mange flotte produkter og det beste utstyret, men ingen å behandle. Det slo oss plutselig at vi hadde forlatt veldig sikre og godt betalte jobber, lånt penger fra (ikke veldig rike) foreldre, brukt opp alt av oppsparte midler og satt opp vår egen virksomhet i midten av lavkonjunkturen vi befant oss i for ni år siden.

Hvordan kom du til hvor du er i dag?

– Jeg er utdannet sykepleier og har bakgrunn fra jusstudier. Da jeg gikk juss visste jeg lite om at huden ville bli min spesialitet. Jeg så for meg at jeg kom til å jobbe på sykehus og være pasientens advokat. Etter mange års erfaring hadde jeg bygd opp en solid kompetanse og jobbet frilans i Skandinavia som operasjonssykepleier og avdelingssykepleier. Jeg jobbet også hver sommer hos Dr. Herve Raspaldo i Sveits. Senere ble det 2 år i Paris på Champs Elysees Clinic og ettersom jeg selv har slitt med hormonell akne og pigmentering hele livet så var interessert i hudens helse på et personlig nivå. Det ble altså ingen juristjobb på meg, men oppstart av Elite Helse for 9 år siden. Jeg skjønte raskt at hud var en ferskvare og at på same måte som en må trene kroppen jevnlig, så må en ha en hudplan og gjøre målrettet effektiv hudbehandling for å utstråle sunnhet og skjønnhet. Det nytter ikke å ta skippertak. Dette fikk meg til å tenke på hvordan man kan kombinere effektive hudbehandlinger med en omfattende holistisk tilnærming med vår medisinske hudlinje Intelligent Skincare og Verisol Collagen.

Hvem er din rollemodell?

– Mine foreldre. De flyttet fra Kosovo til Sverige sent på 80-tallet og var veldig beviste på å implementere et viktig budskap helge barndommen gjennom. En må være raus og gi til venner, nære og kjære. Jeg lærte tidlig å jobbe hardt, være takknemlig og samfunnsnyttig. De ønsket et bedre liv for oss og flyttet derfor like før krigen. Jeg får leve min drøm og være samfunnsnyttig hver eneste dag. Å bo i Norge er for meg litt som «the American dream» var for Nordmenn en gang for lenge siden. Jeg har stor respekt for mennesker som kommer fra ydmyke begynnelser, men jobber hardt og blir til en fenomenal suksess. Jeg omgir meg med snille, sterke og respekterte kvinner som gjør at jeg blir klokere og utvider min horisont hver dag. 

Har du jobbet med mange kjendisklienter?

– Jeg har ganske mange kjendisklienter, men for meg handler det om huden, ikke personen, så behandlingen er den samme. Uansett om du er en offentlig kjent person, med alle regnbuens farger av Hermes-vesker eller har spart måned etter måned for å komme til Elite Helse så er du like mye VIP for oss. Hver kunde jeg har får en skreddersydd behandling basert på ønsker, hudtilstand, livsstil og til og med sosiale forpliktelser. Så dersom en kjendisklient skal på rød løper er behandlingen skreddersydd for det, på samme måte som jeg ville skreddersy behandling til fest eller bryllup for andre. 

Relevante saker:

På jobb med: God Morgen Norge

Mens de fleste av oss ligger i dyp søvn, ringer klokken til Peter 04:30 hver dag.

LES MER

Read article "På jobb med: God Morgen Norge"

PÅ JOBB MED: ELLE

Vi ble med Caroline Skjelbred på innsiden av Norges største motemagasin.

LES MER

Read article "På jobb med: Elle Norge"

På jobb med: Ling Ling

Flere hundre gjester daglig krever godt samarbeid

LES MER

Read article "På jobb med: Ling Ling"

PÅ JOBB MED: LATTER

Kunne du fått et helt publikum til å le, gang etter gang? Det må en komiker få til.

LES MER

Read article "PÅ JOBB MED: LATTER"

På jobb med: Swedish Match

Stillingsbeskrivelsen er kort fortalt: ting mamma ikke forstår.

LES MER

Read article "På jobb med: Swedish Match"

På jobb med: United Influencers

United Influencers hjelper små og store bedrifter med å markedsføre seg gjennom profilene som de representerer

LES MER

Read article "På jobb med: United Influencers"

På jobb med: MARVELOUS

Kampanjer, sosiale medier og kundemøter.

LES MER

Read article "På jobb med: MARVELOUS"

På jobb med: SPLAY NORGE

Splay jobber med unge voksne som har blitt superstjerner på sosiale medier.

LES MER

Read article "På jobb med: SPLAY NORGE"