På tide å samles!

Endelig er full gjenåpning et faktum og vi har mye hygge å ta igjen. Samle familien, vennene eller kollegene og nyt et deilig måltid eller opplev fotball på storskjerm, live stand-up eller en kveld på byen sammen. På Aker Brygge står vi klare for å ta imot både store og små grupper. Hos oss finner du restauranter og serveringssteder for enhver anledning.

Venninnelunsjen – Franske vibber på Pastis Bistrobar

Med fransk kjærlighet i fingerspissene gir Pastis deg et lite stykke Paris midt på Aker Brygge. Enten du er på jakt etter en Croque Monsieur, makroner eller escargot finner du det beste fra det franske kjøkken på Pastis’ meny. Hos Pastis kan du nyte et deilig måltid i en avslappet, men elegant lounge.

Fotballkvelden – Beer Palace og Burger Joint

Beer Palace ønsker alle de sportsentusiaster velkommen. Her kan du se fotball og annen sport på storskjerm. De viser blant annet Champions League, Premier League, Tippeligaen, håndball, ishockey, ski, Primera Division, Bundesliga og mye, mye mer. Skjermene er uavhengige av hverandre og de viser ofte flere arrangementer samtidig.

God plass til større grupper! Her kan dere nyte øl fra 34 kraner og blir dere sultne kan det bestilles mat fra Burger Joint, som blir servert på Beer Palace.

Byliv – Oslo’s største utested Louise

Hver fredag og lørdag fra 22:00 går Louise Restaurant og Bar over til Louise by Night – Oslo’s største utested. Her er du sikret en helaften med coctails, musikk og moro. På dansegulvet vil deres residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJ’s, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å gi freshe drinker og topp service til alle gjester. Velkommen tilbake i manesjen!

Familiemiddagen – Pizza på Olivia

Hvem elsker vel ikke pizza? Et enkelt valg når hele familien skal med – også de minste. Olivia har blitt en av Oslos mest populære restaurantkjeder og det er ikke uten grunn. Med sine smakfulle italienske retter og hyggelige omgivelser er Olivia en perfekt destinasjon for deg og familien. Hos Olivia får du tynn, krisp pizza, pasta og antipasti kun laget av ekte italienske råvarer. Her kan dere bestille flere smaker og dele.

After work med kollegene – Latter

Fra 19. oktober inviterer Latter til gratis quiz-kveld annenhver tirsdag kl.17:30.

Vert og komiker Hallvard Dyrnes leder publikum gjennom quizen med morsomme kommentarer underveis. Quizen passer perfekt som afterwork eller annen sosial hygge for alle på brygga.

Påmelding:
Maks 6 personer per lag. Påmelding sendes til restaurantsjef@latter.no Vær rask – begrensede plasser!

Det er bare å samle gjengen, finne lagnavn og ta turen til Latter for å gruble over spørsmål som: «Hvem synger «I only wanna laugh» fra 1966?»