Pas Passé x Aker Brygge

I vår pop up shop på Aker Brygge finner du det unike redesign-merket Pas Passé, av Erica Mathiesen og Anette Ousdal.

Pas Passé gir nytt liv til plaggene du kanskje ville lagt bort, og selges eksklusivt i The Pop Shop på Bryggetorget fra 27. november.

– Navnet Pas Passé kom til da vi ønsket et chic navn som hadde en betydning. Det betyr «ikke utdatert» på fransk, noe vi syntes passet til dette prosjektet. Jakker, blazere og kåper som kanskje en gang har vært litt utdatert, som nå, med litt hjelp av oss, er back in business, sier Anette og Erica til ELLE. 

Pas Passé ble til over en kopp kaffe og litt ekstra kreativitet i koronatiden, av designerne Erica Mathiesen og Anette Ousdal. UFF, Fretex, Finn og Tise ble saumfart og i kombinasjon med Erica Mathiesens skattekiste av smykker, brosjer og perler fra hele verden, ble Pas Passé et faktum.

 

Ideene boblet over

– Vi er begge to kreative sjeler som elsker vintage. Det å ta i bruk og ta vare på klær som allerede er produsert, og ha unike plagg som ingen andre har, er noe som begge digger. Det hele startet over et møte og en kaffe der kjemien og ideene boblet over, og det var da vi bestemte oss for at vi ønsket å gjøre dette prosjektet sammen, sier Erica og Anette til ELLE.

Jentene designer for den trendbevisste personen som er opptatt av vintage, gjenbruk, miljøet og til den som gleder seg over unike plagg ingen andre har. De har vært opptatt av å lage en kolleksjon som passer alle aldere.

Pas Passé selges i THE POP SHOP Bryggetorget fra 27. november. Velkommen!

Du vil også like:

Hold liv i favorittrestauranten ❤️

Tips til hvordan du kan støtte dine favorittsteder i disse dager.

Les mer

Read article "Hold liv i favorittrestauranten ❤️"