Aker Brygge Båt & Sjøliv Mat & Drikke

Piknik på Brygga i sommer?

Frokosten, lunsjen eller middagen trenger ikke spises hjemme eller på restaurant. Om sommeren er det mange fine steder man kan sette seg ute for å nyte god mat og fint vær. Her er våre beste mattips til en koselig piknik ute. Reker og focaccia Reker hører sommeren til og hos matbutikken på Aker Brygge finner […]

Frokosten, lunsjen eller middagen trenger ikke spises hjemme eller på restaurant. Om sommeren er det mange fine steder man kan sette seg ute for å nyte god mat og fint vær. Her er våre beste mattips til en koselig piknik ute.

Reker og focaccia

Reker hører sommeren til og hos matbutikken på Aker Brygge finner du ferske reker, klare til å spises. Sammen med aioli og kanskje byens beste foccaciabrød fra Håndverksbakeriet er du sikret et godt måltid ute. Pakk med deg et teppe, ta med deg favorittdrikken din og sett deg på Aker Brygge Marina. Nyt sol, båtliv og bølgeskvulp.

Håndverksbakeriet: Fjordalleen 10
Coop Mega: Holmens gate 7

_38B2878-Edit
Hos matbutikken på Aker Brygge finner du ferske reker, klar til å spises.

Piknikkurv fra Sorgenfri

Sorgenfri har satt sammen en «piknikkurv» som passer perfekt til varme sommerdager i parken, på stranden eller i båten. For 289,- per person får du med deg akevittsild, assortert spekemat og cornchons, potetsalat, frisk salat, brød, smør, aioli og mineralvann. Enklere blir det ikke!

Sorgenfri: Bryggetorget 4

IMG_0053
Sorgenfris piknikkurv er perfekt å ta med seg i båten, til parken eller på stranden.

Sushi take away

I vår lokale sushirestaurant SAKEE finner du dagens sushi til 149,-. Last ned Din Aker Brygge-appen for å få tilgang til tilbudet og mange andre spennende fordeler. Nyt 12 biter med blant annet makirull og nigiri på en av de oransje liggebenkene langs bryggekanten og Aker Brygge Marina.

Din Aker Brygge for Android
Din Aker Brygge for IOS 

SAKEE: Holmens gate 6

Fransk frokost

Start dagen med en mateske fra Albert Bistro. Esken er full av godsaker fra det franske kjøkken – croissant med syltetøy, baguette med ost og skinke og ferskpresset appelsinjuice.

Albert Bistro: Stranden 3

IMG_0054
Start dagen med fransk frokost fra Albert Bistro.

Nystekte vafler

Langs stranden finner du vaffelboden til Det Norske Vaffelstekeriet i hele sommer. Velg blant alt fra laks og eggerøre, til friske bær og krem som pålegg. Sett deg på Bryggekanten og nyt din nystekte vaffel.

Det Norske Vaffelstekeriet: Langs stranden like ved T.G.I Fridays.

11416333_505977029557127_6922337384661811464_o
Nystekte vafler er det vanskelig å si nei takk til. Foto: Det Norske Vaffelstekeriet.