Pudder viser de vakre som ikke ble valgt

I forbindelse med ett enkelt fotoopptak kan det tas tusenvis av bilder. Bildene som ikke blir valgt gjøres det vanligvis aldri noe mer med, frem til nå.

19. juni åpnet Pudder Agency i samarbeid med Aker Brygge en utendørsutstillingen «Outtakes» i Holmens gate. Tyve bilder med kjente og mindre kjente motiver og personligheter, som aldri tidligere har vært publisert, stilles nå ut i stort format nedover Oslos nye bakgårds-handlegate. Utstillingen står i to uker, frem til 2.juli og kan besøkes hele døgnet.

«Med denne utstillingen ønsker vi å kaste glans over de vakre øyeblikkene som blir fanget opp av fotografen i løpet av et opptak. Disse bildene ender som oftest opp i en mappe i den digitale skyen, om de ikke blir slettet for godt. Vi synes at de fortjener oppmerksomheten og opplever å sitte igjen med et knippe vakre, ærlig, rare og morsomme bilder som vi håper publikum har glede av å si,» sier agent i Pudder Agency, Hilde Holta.

Ta en spasertur gjennom Bryggegata og Holmens gate – Aker Brygges ‘bakgård’ – frem til 2.juli for å se utstillingen. Her er det noe for enhver smak; kjente navn som Kate Moss, Åse Klevland og Morten Abel er fotografert av noen av Norges beste motefotografer, og vises fra en litt utradisjonell side.

 

p02 p03 p04 p05 p06 p07

 

Foto: Lasse Fløde/Pudder Agency