Reis verden rundt til lunsj!

Du trenger ikke pakke kofferten og reise på jordomseiling for å oppleve matopplevelser fra hele verden. Inspirert av fyrrig meksikansk, soltørket italiensk, moderne fransk eller minimalistisk skandinavisk? Til lunsj eller brunsj får du fristelsene som tar deg med til din drømmedestinasjon, på brygga!

Skandinaviske vibber

Kjent for sine delikate og sunne juicer har Joe & the Juice blitt en populær kjede i Nord-Europa. Toast med tunfisk eller avokado er en sikker vinner, sammen med en digg juice som nytes i avslappet atmosfære. Perfekt for en oppdatering med vennegjengen etter ferien.

Konseptet til LETT er enkelt: Sunn og kjapp mat bestående av gode råvarer. Friske juicer, sprø salater, smakfulle wraps og supper som varmer. Du kan komponere din egen salat eller velge en av deres ferdige retter. Passer ypperlig etter trening eller som en back to work lunsj med gode kollegaer.

Kontinentale referanser

Spansk tapas med venninnegjengen hos Delicatessen, eller romantisk fransk for to hos Pastis? Fish n’chips hos Jarmann Gastropub med kompisen, eller sikre klassikere fra middelhavet hos Eataly, Café Capri, OliviaIl Bolognese, Winther eller Foccaceria?

Ta med deg en du er glad i på en tur rundt Europa, og la skuldrene senke seg til lunsj, med en liten storbyferie på hjemmebane!

 

TGI Fridays

Amerikansk hygge

Kjent for sine rød- og hvitstripede baldakiner, messingrekkverk, tiffanylamper og bruk av antikviteter som dekor, er TGI Fridays det perfekte stedet for enhver anledning. Kjøkkenet tilbyr røff amerikansk mat for hele familien og vennegjengen.

ASIA er et must i Oslo

Aromatisk asiatisk

Det er noe eget med det asiatiske kjøkkenet. Forfriskende smaker, rene råvarer og spennende krydder kjennetegner rettene du gjerne bestiller om og om igjen.

Sett deg ved vindusbordene til sushibaren Sakee, bli forelsket i det thailandske hos Eat Thai, eller samle gode venner og del småretter hos ASIA.

 

Den viktige koppen

Nordmenn er et av verdens mestdrikkende kaffenasjon, og på brygga finner du garantert din favoritt. Kaffebrenneriet, Starbucks, Espressohouse og Supreme Roastworks tar ditt kaffebehov på alvor, og med store smil ønsker de deg en fortsatt kjempefin dag.

Nyt dagens kopp langs bryggekanten når det er sol, på vei til neste møte på trikken, eller innendørs når du trenger litt kaffekjærlighet på en regntung dag.

 

Lurer du på hvor du vil spise din neste lunsj?