FelixFelix

Man - Søn: 07 - 03

Felix

Felix

Konferanse & Event, Restaurant & Bar

Vi på Felix Konferansesenter har lang erfaring med det vi kan best, nemlig kurs og konferanser. Vi er spesialister på vårt område, noe som skaper trygge rammer rundt arrangementet. Vi har totalt 24 fleksible møterom med kapasitet fra 2 til 209 personer. Vår restaurant har plass til opptil 300 personer.
Den komplette opplevelse

Felix Konferansesenter er den perfekte arena for kurs, konferanser, kick off, seminarer, styremøter og sosiale arrangementer. Lurer du på hvorfor? Grunnene er mange.

1. På Felix Konferansesenter får du mer enn et møterom. Vi kan tilby en hel opplevelse.

2. Felix ligger sentralt til midt på Aker Brygge, noe som er en attraksjon i seg selv – idyllisk ved bryggekanten og den fantastiske Oslofjorden.

3. Våre kurs- og konferansefasiliteter byr på en rekke spennende muligheter. Vi tilbyr alt fra skreddersydde løsninger, som våre kurs- og konferansepakker, til spesialtilpassede løsninger for ulike arrangementer. Intimt eller storslagent, formelt eller uformelt. Forholdene ligger til rette for det meste. Hos oss finner du grupperom, styrerom, små og store plenumsaler og to store auditorier, for ikke å glemme vårt helt nye kreative møterom; «Chill Bill».

4. Vårt kjøkken lager sunn og smakfull mat som er godt for magen og stimulerende for hjernen! Hva med å avslutte arrangementet med en spennende og variert tapas i vår restaurant eller loungebar?

5. Våre lokaler er på hele 5000 kvm, noe som gjør at vi kan huse arrangementer med opptil 700 deltagere.

Nye impulser

Å benytte lokaler utenfor eget kontor kan gi en kjærkommen mulighet til å jobbe uforstyrret, impulser kan bidra til at man jobber mer effektivt og får mer ut av seg selv og andre. For det er detaljene som teller, og mange elementer skal klaffe for at arrangementet skal bli vellykket: mat, drikke, pauser, teknikk, transport, overnatting, aktiviteter osv. Summen av alt dette vil skape opplevelser som er annerledes enn den vanlige arbeidshverdagen og sette prikken over i-en på et arrangement.

Et naturlig knutepunkt

Det er enkelt å komme seg til Felix Konferansesenter enten man kommer gående, syklende, kjørende med bil, buss, båt, taxi, t-bane, tog eller trikk. Vi er gunstig plassert midt i hjertet av Oslo, noe som gjør at deltagerne kan samle seg raskt og effektivt. Det er også kort vei til byens mange hoteller.

Kontakt oss

+47 23 89 72 70info@felixkonferanse.no
Nettsidefacebookinstagram