MarlowMarlow

Man: Stengt

Tir - Ons: 11 - 00

Tor: 11 - 01

Fre: 11 - 02:30

Lør: 13 - 02:30

Søn: 13 - 22

Marlow

Moderne amerikansk

Marlow ligger perfekt plassert på Bryggetorget og bader i ettermiddagssol. I glossy, stilfull art deco-flørtende omgivelser faller det seg like naturlig å spise god lunsj som å nippe til cocktails lørdagskveld på Marlow. Marlow er den kontinentale nabolagsrestauranten som alltid byr på det lille ekstra.

Whats cooking, good looking?

Glem det Amerikanske kjøkkenet som mange forbinder med BBQ, kyllingvinger og kjedelige hamburgere. Det nye Amerikanske kjøkkenet har blitt en smeltedigel av smaker og kombinasjoner. Marlow benytter de uendelige mulighetene og her får du en meny fylt med deilige retter, spennende smakskombinasjoner og kun de beste råvarer.

Deilige drinker

Marlow er en restaurant som tar baren på alvor. De holder høy internasjonal standard, med fokus på både signaturcocktails og klassikere. Smaksbildet fra både kjøkken og bar følger hverandre. Absolutt alt er håndplukket og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kvaliteten på isbitene, til glass og råvarene de lager drinker på, er nøye gjennomtenkt. Marlow har et godt utvalg viner, med ekstra fokus på Amerika. Her finner du også et av Skandinavias beste utvalg av amerikansk whiskey.

Kontakt oss

+47 489 46 600
Nettsidefacebook