Aker Brygge Bydelsliv & Nærområdet Mat & Drikke

Rorbua fyller 25 år!

Rorbua er en av bryggas eldste serveringssteder, og i september feirer de sitt 25 årsjubileum. Med ekte norsk mat og gode drikkevarer, ønsker restauranten å gjenskape følelsen av en autentisk ‘Rorbu’ med varm og intim atmosfære som alle skal føle seg velkommen i. Nå inviterer de til jubileumsfest og feirer sine 25 år med egen jubileumsøl og […]

Rorbua er en av bryggas eldste serveringssteder, og i september feirer de sitt 25 årsjubileum. Med ekte norsk mat og gode drikkevarer, ønsker restauranten å gjenskape følelsen av en autentisk ‘Rorbu’ med varm og intim atmosfære som alle skal føle seg velkommen i. Nå inviterer de til jubileumsfest og feirer sine 25 år med egen jubileumsøl og halv pris på all mat mellom 15. – 21.september!

Rorbua åpnet i 1990 og har siden den gang bydd på god lunsj- og middagsmat fra den norsk-inspirerte menyen. Innredningen er inspirert av nordnorsk kystmiljø og spesielt i lofotfisket. På veggene henger bilder fra fiskermiljøet på Lofoten, baren er en gammel fiskebåt delt på langs, og en “ekte” utkikkstønne henger i en av bæresøylene.

Ønsker du å få med deg jubileumstilbudet med halv pris på all mat, må du bestille bord på forhånd her.

Les mer om Rorbua her.

Rorbua foto2 Rorbua foto3 ut69 ut70 ut73