Selskapslokaler i unike omgivelser

Restaurant Louise på Aker Brygge

Louise Restaurant & Bar kan ikke bare tilby en meny full av deilige norske råvarer, men har også selskapslokaler i helt unike omgivelser.

Tekst: Liv Bente Tiedemann
Foto: Hanne Elfving

Louise har et unikt interiør med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. I restauranten kan man, i tillegg til å nyte et bedre måltid, arrangere skreddersydde møter på dagtid, intime lunsjer og middager eller en minnerik jubileums- eller bryllupsfeiring for opptil 200 mennesker. De tre selskapslokalene – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen – har stort særpreg, og de flyttbare veggene som kan heises opp, åpner for mange muligheter.

Louise Restaurant & Bar vinrom

 

Alt av teknisk utstyr er på plass i Louises selskapslokaler: trådløst internett, projektor, lerret, mikrofon og høyttaleranlegg i taket. Det muliggjør alt fra store lanseringer og networking-konferanser, til styremøter og lunsjmøter eller mer uformelle og hyggelige sammenkomster.

– Vi kan tilby det samme som konferansehotellene gjør, men i enda mer unike omgivelser. Tenk å kunne sitte i et styremøte med vårt flotte vinrom som nærmeste vegg! Det skaper en egen ramme og atmosfære, sier adm. dir. Helene Skjenneberg.

 

Skreddersydd opplegg

I samråd med restauranten kan man planlegge og skreddersy opplegget og menyen.

– Vi syr sammen en pakke som passer for våre gjester. Når det gjelder mat, er det mange muligheter, enten man ønsker enkel møtemat, skalldyrbuffet eller 3- eller 5-retters middag. Vi har fokus på norske råvarer og kvaliteten på maten er upåklagelig. Vi har mange stamgjester og samarbeidspartnere og får mange positive tilbakemeldinger på våre arrangementer, sier Helene.

Louise Restaurant & Bar matservering

 

Norsk Sjømatfestival ble arrangert på Aker Brygge og Tjuvholmen 6. – 8. september 2013 og Louise Restaurant & Bar er med på arrangementet.

– Vi har en ny skalldyrbar som bugner av godsaker, så det blir mulighet for drop-in og tasting. Mange spennende smaker av skalldyr og vin i kombinasjon!