Bydelsliv & Nærområdet Mote & Trender

Har du sett disse?

Vi fortsetter å gi mote til folket, og i år deler vi ut billetter til sesongens mote-høydepunkt, samt goodiebags og gavekort – men for å vinne må du komme deg gjennom isen.

Drømmer du om å delta på Oslo Runway? Vi fortsetter å gi mote til folket, og i år deler vi ut billetter til sesongens mote-høydepunkt, samt goodiebags og gavekort – men for å vinne må du finne en isblokk og komme deg gjennom isen!

Forrige sesong ga vi en smakebit av norsk mote til folket da stjernedesigner Admir Batlak arrangerte åpen pop-up visning på Aker Brygge. I år gir vi deg sjansen til å se visningene live under OSLO RUNWAY.

Fredag 3. og lørdag 4.februar plasseres 20 isbokser rundt omkring på brygga. Isboksene inneholder to billetter til OSLO RUNWAY, goodiebags og fem «golden tickets,» som også vil inkludere gavekort til middag eller shopping på Aker Brygge.

Finner du en isblokk, er det opp til deg hvordan du får ut billetten – her er det kun opp til kreativiteten og førstemann til mølla!

Hvorfor mote til folket? 

– Veldig mange bryr seg om mote, men har kanskje ikke nok innsikt i bransjen til å se det kulturelle aspektet. Derfor ønsker bydelen Aker Brygge å bidra til å åpne dørene og synliggjøre at mote handler om mer enn bare produksjon og salg av klær. Mote til folket er viktig for å bygge en større forståelse og stolthet blant folk, og den støtten er avgjørende for at norsk mote skal kunne vokse, forklarer Mim Stang, Marketing & Community Manager hos Aker Brygge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Isblokkene forsvinner fort, så det lønner seg å være tidlig ute!