Man - Lør: 11:00 - 22:00.Søn: 12:00 - 22:00

Sorgenfri

Sorgenfri ligger på Bryggetorget og er et naturlig møtested for dem som ønsker en kopp kaffe, noe annet å drikke, en smårett eller en helaften på byen med god mat og drikke. Her får du nydelig dansk frokost servert på fat, Sorgenfris Akebrett med sild og snaps, muligens byens beste blåskjell, småretter og à la carte. Uansett anledning, på Sorgenfri kan vi imøtekomme enhver anledning både for private og bedrifter.

Vi er etter hånden blitt stedet for dem som vil ha en smak av byens beste blåskjell. Velg mellom à la creme med hvitvin, løk og hvitløk eller chili koriander. Nydelige begge to. Det samme kan sies om vårt danske frokostfat med retter fra både sjø og land. Serveres med ekte dansk rugbrød. For de som ønsker en smakfull smårett eller kjøkkensjefens velkomponerte à la carte-meny tilpasset sesongens delikatesser, kan vi trygt anbefale dette. Vi har selskapsmenyer for store og små selskaper, og vår bookingavdeling er parat til å hjelpe med små og store spørsmål.

Sorgenfri kan også friste med smakfulle grillretter – året rundt! Alle grillretter blir kullgrillet på vår innendørs Josper Grill. Råvarene grilles på høy varme, noe som gir en særegen og typeriktig grillsmak – og ikke minst gjør dem svært saftige. Grillen er strategisk plassert midt i restauranten til fornøyelse for både nese og sinn!
Øl i samspill med mat er en trend som stadig blir mer populær for tiden. Vi har tatt steget videre og setter mat og akevitt i kombinasjon. Akevittmenyene er overraskelsesmenyer satt sammen av kjøkkensjefen selv, der akevitt er en av flere smakfulle ingredienser i rettene. Velg mellom 3- eller 5 retters meny, vår akevittkelner setter spennende øl og akevittmeny til menyen. Vi er også sertifisert medlem av Norske Akevitters Venner, og med over 100 ulike norske, svenske og danske akevitter er vi sikre på at du finner mer enn nok å velge mellom.

Skal du invitere til forretningsmiddag, familiesammenkomst eller bare ut med gode venner? Ta kontakt og la oss arrangere en uforglemmelig aften!

Velkommen!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 21 50 10 90

E-postBesøk vår nettsideFacebookInstagram

SORGENFRI

MAKSIMALISTISK

Read article "Sorgenfri"
03des

Juleutekino: THE HOLIDAY

Read article "Juleutekino: THE HOLIDAY"Avsluttet
16des

JULEUTEKINO: ELF

Read article "JULEUTEKINO: ELF"Avsluttet
10des

JULEUTEKINO: HOME ALONE 2

Read article "JULEUTEKINO: HOME ALONE 2"Avsluttet
17des

JULEUTEKINO: LOVE ACTUALLY

Read article "JULEUTEKINO: LOVE ACTUALLY"Avsluttet
02des

JULEUTEKINO: HOME ALONE 1

Read article "JULEUTEKINO: HOME ALONE 1"Avsluttet
25nov17des

JULEUTEKINO

Read article "JULEUTEKINO"Avsluttet