Bakeriet Kveitemjøl finner du i Fjordalleen 10 – et ekte håndverksbakeri i nordisk stil.
Navnet Kveitemjøl gir assosiasjoner til råvarene som brukes; norske, kortreiste og økologiske råvarer av høy kvalitet. Surdeig og lange tradisjonelle prosesser er nøkkelen bak brødene og pizzaen de lager. I tillegg får du et bredt utvalg moderne søtbakst.
Kveitemjøl byr på frokost fra kl. 08.00 med nykvernet kaffe og ferske brødvarer.
Landslagsbaker
Det er tidligere landslagsbaker og bakemester Nils Olav Heggdalsvik som står bak konseptet. De satser stort på surdeig i brød og pizza, og er en av få i Oslo som tilbyr pizza på surdeigsbunn. I tillegg har de rykte på seg for å ha de beste croissantene i byen.
–Det er gledelig å tilby bryggas besøkende produkter i toppklasse. Med en samlet erfaring på over 20 år i bransjen er vi selektive og vet hva vi ønsker å tilby gjestene våre.
Velkommen innom i Fjordalleen 10!