Søn: 12:00 - 22:00

Lofoten Fiskerestaurant

God sjømat nytes best med havutsikt, og på Lofoten Fiskerestaurant serverer vi både flott sjøutsikt og utmerket mat fra havet.

Det er kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder for oss, og vi har alltid ferske råvarer av beste kvalitet. Det gjør at vi kan presentere en maritim meny med høy internasjonal standard. I tillegg til ypperste kvalitet på maten, er vi opptatt av at du skal nyte omgivelsene og servicen. Vi garanterer en minnerik opplevelse. Velkommen til et fullverdig måltid eller, om ønskelig, bare et glass musserende i Hamsun Bar.

Fisk og skalldyr er råvarer som skal behandles med respekt og ærbødighet. Vi har derfor valgt å følge sesongene og høste når kvaliteten er som best. Vår klare filosofi er at resultatet skal pirre alle våre sanser, samt mette magen. Det hele bør toppes med godt drikke, sjenerøsitet og gjestfrihet. Ettersom været tillater det åpner vi vår uterestaurant allerede i april. Nærmere bryggekanten kan man knapt komme. I sommersesongen kan vi by på et sort utvalg av skjell og skalldyr, og anbefaler gjerne ellers sesongens spesialiteter. I vårt akvarium har vi hele året fersk hummer både norsk og amerikansk. Restauranten har bar, chambre séparée for inntil 16 personer og også stor uterestaurant i sommersesongen. Vi tilbyr noe for enhver anledning.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 22 83 08 08

E-postBesøk vår nettsideFacebook

Ferske fristelser hos Lofoten

Read article "Ferske fristelser hos Lofoten"