Tir - Ons: 16:00 - 00:00.Tor - Lør: 16:00 - 01:00.Søn: Stengt

Marlow

MODERNE AMERIKANSK

– Bryggetorget 6

Marlow ligger perfekt plassert på Bryggetorget og er et av årets nye tilskudd av serveringssteder på brygga. I glossy, stilfull, art deco-flørtende omgivelser faller det seg like naturlig å spise god lunsj, som å nippe cocktails lørdagskveld på Marlow. Marlow er en kontinental nabolagsrestaurant der de alltid byr på det litt ekstra.

Whats cooking, good looking?

Glem det Amerikanske kjøkkenet som mange forbinder med BBQ, kyllingvinger og kjedelige hamburgere. Det nye Amerikanske kjøkkenet har blitt en smeltedigel av smaker og kombinasjoner. Marlow benytter de uendelige mulighetene og her får du en meny fylt med deilige retter, spennende smakskombinasjoner og kun de beste råvarer.

deilige drinker

Marlow er en restaurant som tar baren på alvor. De har en høy internasjonal standard, med fokus på både signaturcocktails og klassikere. Smaksbildet fra både kjøkken og bar følger hverandre. Absolut alt er håndplukket og ingenting er latt til tilfeldighetene. Kvaliteten på isbitene, til glass og råvarene de lager drinker på, er nøye gjennomtenkt. Marlow har et godt utvalg viner, med ekstra fokus på Amerika. Her finner du også et av Skandinavias beste utvalg av amerikansk whiskey.

Marlow har en av bryggas beste uteserveringer – her kan du nyte en bedre middag i ettermiddagssolen.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 489 46 600

Besøk vår nettsideFacebook