Man - Fre: 07:30 - 17:00.Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Porsche Supreme Roastworks

I Stranden 67 får du servert verdens beste kaffe! Her holder Supreme Roastworks til, med verdensmester i kaffebrygging Odd-Steinar Tøllefsen og kaffebrenner Magnus Lindskog i spissen. Lokalet deler de med Porsche, et av verdens mest prestisjefylte bilmerker. I det lyse og lekre lokalet ute på bryggekanten møtes altså verdens beste bil og verdens beste kaffe.

Tar du kaffen din hos Supreme skal du ikke se bort i fra at du møter kaffeentusiaster som har reist helt fra Japan, Spania eller Narvik for å teste ut brygget til Odd-Steinar & co.

Supreme Roastworks er den lokale kaffesjappa for alle som jobber på Aker Brygge. Her kan man ta med seg kunder eller arrangere møter – de har et helt eget møtebord med plass til 12 personer. Kaffesmaking og kaffekurs er også en mulighet og i tillegg kan bedrifter få kaffebønner eller nylaget kaffe i større volum etter eget ønske. De tilbyr også poser med nybrent kaffe fra Supreme Roastworks eget bryggeri som kan tilpasses med firmalogo – den perfekte julegaven til ansatte?

I tillegg til god kaffe kan du ta en nærmere titt på Porsche’s rullerende visning av ulike bilmodeller, konfigurere bil eller avtale prøvekjøring