Aker Brygge P-hus ligger under selve Aker Brygge med enkel adkomst fra Ring 1 (Munkedamsveien) og E18. Parkeringsanlegget har bomanlegg, og man betaler på etterskudd. På den måten slipper du å tenke på at parkeringstiden går ut. Hent bilen når du vil!

P-huset er åpent 24 timer i døgnet. Vårt personell er alltid tilgjengelig via calling på bommer og automater. Bilpleieavdeling finnes i p-huset.
Egne plasser reservert og tilpasset barnefamilier på felt B med kort vei til heis og utgang. Plassene er bredere enn vanlige p-plasser. 4 p-plasser er reservert for bevegelseshemmede med bevis. P-plassene finnes ved heisen på felt D.

For spørsmål om parkeringsavtaler, regler og klager ta kontakt på telefon 22 05 75 00 eller mail kundeservice@europark.no

Nye betalingskrav fra kortselskapene

Kortselskapene innfører nye og skjerpede betalingskrav som blant annet involverer håndtering av korttransaksjonsdata. For forbrukere medfører dette at man ikke lenger kan betale med vanlige kort uten å taste pinkode. Pin sikrer din betaling og er bra for deg som kunde, siden en høyere sikkerhet rundt betalingen ivaretas og reduserer misbruk. Alle bransjer hvor man betaler med kort vil berøres av dette, ikke bare parkering.
Hva vil dette i praksis bety når man parkerer i p-huset?

Hvis man ønsker å betale med kredittkort må man trekke billett i innkjøringen (BankAxept, Visa, Mastercard, American Express, Diners). Før man henter bilen må billetten betales i en betalingsautomat, hvor pinkoden benyttes.

Hvis man ønsker å slippe og gå innom en betalingsautomat for å betale, og heller ønsker å betale direkte i inn- og utkjøringen, anbefales bruk av vanlige bensinkort (Statoil, Shell, Esso, EuroPark Kredittkort) ettersom disse betalingsmidlene ikke benyttes med PIN

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 22 05 75 00 eller e-post:

kundeservice@europark.no