Milla Boutique

Man - Fre: 10 - 19

Lør: 10 - 18

Søn: Stengt

Milla Boutique

Milla Boutique

GLAMOUR, INDUSTRIDESIGN OG VINTAGE

Interiør, kunst, bøker og klær/tilbehør

Møbler, antikviteter og interiør. Her bringes stiler sammen med inspirasjon fra natur, industridesign, vintage og glamour.

Milla Boutique er en edgy & unik livsstilsbutikk hvor kuriøst interiør, deilige stemninger, funky musikk og personlig service står i fokus. Milla Boutique eies og drives av interiørstylist Camilla Berntsen, Tine Robertsen og Kari Anne Varner.

Hos oss finnes noe for enhver smak, og vi kan friste med et utvalg fra over 60 ulike leverandører. Vi syntes det er kult å finne nye, unike leverandører – og er på skattejakter i ut- og innland opptil flere ganger i året. Spesielt Paris har vi en kjærlighet for, der er vi to ganger i året og handler fra faste leverandører. I tillegg handler vi alltid unike pieces på vintage-markeder vi har brukt flere år på å finne frem til. Vi har et stort utvalg vintage-varer hos oss. Vi elsker unikt og autentisk interiør – og har derfor til en hver tid vintage møbler, gulvtepper, lamper, malerier og selvfølgelig masser av småstæsj.

Merker som selges hos Milla Boutique:
Hos Milla Boutique selges over 60 unike merker, deriblant Rough Studios, Seletti, Jonathan Adler, ShiShi & Mad Et Len. Se full oversikt her.

Beliggenhet:
Holmens gate (inngang både fra handlegaten og Holmens gate)

Kontakt oss

+47 22 83 83 66shop@millaboutique.no
Nettsidefacebookinstagram
Milla Boutique