Man - Fre: 10:00 - 20:00.Lør: 10:00 - 18:00.Søn: Stengt

Milla Boutique

Møbler, antikviteter og interiør. Her bringes stiler sammen med inspirasjon fra natur, industridesign, vintage og glamour.

Milla Boutique er en edgy & unik livsstilsbutikk hvor kuriøst interiør, deilige stemninger, funky musikk og personlig service står i fokus! Milla Boutique eies og drives av interiørstylist Camilla Berntsen, Tine Robertsen og Kari Anne Varner. Vi er lidenskapelig opptatt av interiør, og setter pris på det meste av stiler og trender.

Hos oss finnes noe for enhver smak, og vi kan friste med et utvalg fra over 60 ulike leverandører. Vi syntes det er kult å finne nye, unike leverandører – og er på skattejakter i ut- og innland opptil flere ganger i året. Spesielt Paris har vi en kjærlighet for, der er vi to ganger i året og handler fra faste leverandører. I tillegg handler vi alltid unike pieces på vintage-markeder vi har brukt flere år på å finne frem til. Vi har et stort utvalg vintage-varer hos oss. Vi elsker unikt og autentisk interiør – og har derfor til en hver tid vintage møbler, gulvtepper, lamper, malerier og selvfølgelig masser av småstæsj.

Vårt mål er å skille oss ut i mengden – og vi opplever at interiørstylister ofte finner veien til oss for å finne inspirasjon. I tillegg er vi så heldige at vi er godt representert i de fleste norske mote-og interiørmagasiner hver måned.

Opp igjennom årene har vi fått flere henvendelser fra kunder i andre byer rundt om i Norge som gjerne skulle hatt Milla Boutique i sitt nabolag. Vi er derfor glade og stolte av å kunne tilby utvalget vårt på nettet – og i tillegg ta alle med på en virtuell omvisning av vår butikk på Aker Brygge. På den måten når Milla frem til alle – uansett hvor man befinner seg!

kollasj1

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 22 83 83 66

E-postBesøk vår nettsideFacebookInstagram
23jun

St.Hansaften

Velkommen til en stemningsfull sommerkveld med grilling, bål på sjøen, live musikk, blomsterkranser og mye mer!

Les mer

Read article "St.Hansaften"Avsluttet

Endelig vår – Her er 10 gode tips

Read article "Endelig vår – Her er 10 gode tips"

Line of Oslo: Komfortabelt og lekent

Read article "Line of Oslo: Komfortabelt og lekent"
13okt

Shoppingfrokost

Read article "Shoppingfrokost"Avsluttet
01apr

BRYGGETID-FEST

Read article "BRYGGETID-FEST"Avsluttet
27mar31mar

VI FEIRER SOMMERTID MED BRYGGETID!

Read article "VI FEIRER SOMMERTID MED BRYGGETID!"Avsluttet
01apr02apr

Vi åpner uteserveringen!

Read article "Vi åpner uteserveringen!"Avsluttet