Man - Fre: 11:00 - 19:00.Lør: 10:00 - 18:00.Søn: Stengt

The Body Shop

Vi i The Body Shop tilbyr hud –og kroppspleieprodukter basert på naturlige ingredienser.

HISTORIE
The Body Shop ble grunnlagt i 1976 som en protest mot skjønnhetsindustrien. Anita Roddick, som grunnla The Body Shop, mente skjønnhetsindustrien var direkte fordummende, spilte på menneskers mindreverdighetskomplekser og dessuten hadde en helt overfladisk innstilling til alt som var viktig i livet. Hun mente at bedrifter kunne gjøre mer for samfunnet enn å være en sikker arbeidsplass. Handel kunne bety noe annet enn å overfôre de grådige, og i stedet ha en positiv innflytelse på utviklingen av det globale samfunn.

SOLIDARISK HANDEL
I over 30 år har vi handlet ingredienser og tilbehør til en rettferdig pris fra lokale produsenter verden over. Du har hjulpet oss med å sysselsette over 20 000 mennesker så langt, og frem mot 2020 skal vi med din hjelp doble antallet ingredienser kjøpt gjennom vårt program for solidarisk handel: COMMUNITY FAIR TRADE

FOREVER AGAINST ANIMAL TESTING
Visste du at over 80% av alle land i verden ikke har en lov mot å bruke dyr i forbindelse med testing av kosmetikk? Det syns vi i The Body Shop er helt forferdelig! Vi har da, sammen med dere, kjempet dyrenes sak og samlet inn over 8 millioner underskrifter på verdensbasis for å forby testing av kosmetikk på dyr! Underskriftene ble i november 2018 levert til De Forente Nasjoner for å få en slutt på dette- en gang for alle!

NATURA & CO
2017 markerte en ny begynnelse for The Body Shop. Vi har nå blitt en del av Natura & Co. Natura & Co er en global kosmetikkkjede som arbeider i tråd med våre verdier. Sammen skal vi kjempe for en vakrere verden- på en rettferdig måte!

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 918 41 492

E-postBesøk vår nettsideFacebookInstagram
13okt

Shoppingfrokost

Read article "Shoppingfrokost"Avsluttet
01apr

BRYGGETID-FEST

Read article "BRYGGETID-FEST"Avsluttet
27mar31mar

VI FEIRER SOMMERTID MED BRYGGETID!

Read article "VI FEIRER SOMMERTID MED BRYGGETID!"Avsluttet
13aug

Pokémon Go Mesterskap

Read article "Pokémon Go Mesterskap"Avsluttet
05mar

Vandring i Ildfolkets verden

Read article "Vandring i Ildfolkets verden"Avsluttet