Yellow KornerYellow Korner

Man - Fre: 11 - 19

Lør: 11 - 18

Søn: 12 - 17

Yellow Korner

Yellow Korner

Yellowkorner er et kjent, internasjonalt fransk konsept som tilbyr fotokunst fra over 300 fotografer. I dag har de nærmere 130 gallerier over hele verden og galleriet i Holmens gate på Aker Brygge er det første i Norge og eneste i Oslo.

– Med sitt konsept ønsker YellowKorner å gjøre fotokunst mer tilgjengelig for folket. I dag samarbeider de med over 300 fotografer fra hele verden, både velkjente og nye, «upcoming» fototalenter, forteller Daglig leder for Milla Art, Birgit Fauske.

Hos YellowKorner tilbys fotokunst i opptil seks ulike formater med ulike finisher. Du kan få fotokunsten på aluminium plate med pelxi glass helt opp til 225/150 cm. Visjonen er å fronte gårsdagens, dagens og morgendagens fototalenter, samt å gjøre deres fotokunst tilgjengelig for alle fotoentusiaster.

Hos YellowKorner får man kjøpt fotografisk kunst innenfor åtte ulike kategorier: Urban, Landscape, Travel, Fashion, Nature, Dream&Creation, Celebrities&History og Sport&Technic. Blant de 300 fotografene finner vi blant annet Damien Dufresne, Laurent Baheux, Ludwig Favre, Ruslan Lobanov og Formento+Formento.

– I stedet for å selge ti eksemplarer av et bilde til 50.000 kroner per stykk, selger vi heller 100 eksemplarer til 5000 kroner per stykk. De har likevel en øvre grense for hvor mange eksemplarer som skal selges. Alt er limited edition og noen fotografier blir fort utsolgt. Jo større bildet blir, jo færre eksemplarer finnes det. Vi opplever at vi har kunder i alle aldersgrupper med et bredt spekter av smak og interesser, sier Birgit Fauske.

Du finner galleriet i Holmens gate, vegg i vegg med Milla Boutique.

Kontakt oss

+47 413 14 442gallery.oslo@yellowkorner.com
Nettsideinstagram
Yellow KornerYellow KornerYellow KornerYellow Korner