Kurs eller selskap?

Chambre Séparée, kurs eller selskap?

Er du på jakt etter et lokale til forretningslunsjen, kurset eller kanskje bursdagen din? Her er vår oversikt over de mest populære kurs- og selskapslokalene på Aker Brygge.

Restaurant Louise

Adresse: Stranden 3
Telefon: +47 22 83 00 60
Egnet for: selskap, Bryllup, konferanser og sosiale arrangementer.
Fra 15-200 personer

I lokalene til Restaurant Louise kan du arrangere gruppemiddag, forretningslunsj, kurs og konferanse, bryllup eller andre arrangementer. Rommene har fleksible vegger og passer for grupper på 15-200 personer. Kurslokalene er utstyrt med prosjektor, lerret og trådløst internett. Er det ønske om utstyr utover hva dette er Louise behjelpelige med å skaffe dette etter avtale. Louises lokaler er maritimt innredet med en sjarmerende atmosfære. Trenger du hjelp til idé, planlegging og gjennomføring, kan Louise hjelpe deg med et skreddersydd arrangement tilpasset dine ønsker og behov. Les mer på www.restaurantlouise.no.

Maritimt: Alle rommene hos Louise er innredet i maritim stil.

Felix

Adresse: Bryggetorget 3
Telefon: +47 23 89 72 70
Egnet for: Små og Store konferanser
Fra 8-250 personer

Felix Konferansesenter ligger sentralt til midt på Aker Brygge og er et av de største frittstående konferansesentre i Oslo. Med 24 fleksible møte- og konferanselokaler, restaurant og pausearealer – har Felix mulighet til å legge til rette for alt fra mindre møter til større konferanser og eventer. Lokalene er innreid i en moderne skandinavisk stil og de ulike rommene inneholder blant annet prosjektorer, bøylemikrofoner, flip-over og muligheter for streaming via webkamera. Les mer på www.felixkonferanse.no.

 

Latter

Adresse: Holmens Gate 1
Telefon: +47 23 11 88 00
Egnet for: Store og små konferanser, selskap og sosiale arrangementer.
Opptil 500 personer

Hos Latter kan du gjøre konferansen til en helaften med innleid komiker, bar og matservering. Hovedscenen rommer opp til 500 personer til konferanse og leies ut med egne teknikere for lyd og lys, og den tekniske kvaliteten er på høyt teaterteknisk nivå. Ønsker du en mer intim konferanse anbefales Klubbscenen som rommer opp til 130 personer (kino oppsett). Rommene er utstyrt med komfortable seter, mikrofoner og prosjektorer. Les mer på www.latter.no.

 

Asia

Adresse: Stranden 1
Telefon: +47 23 11 54 60
Egnet for: eventer og sosiale arrangementer, Catering
Opp til 90 personer

Asia er et perfekt sted for deg som ønsker å arrangere et stilfullt event eller et sosialt arrangement. Asia tilpasser oppsettet etter deres behov og serverer mat som setter fart på smaksløkene. Dersom du ønsker hjelp til idé, veiledning og planlegging kan du sende en henvendelse til booking@asiaakerbrygge.no. Asia tilbyr også catering for deg som skal ha konferanse eller selskap. Les mer på www.asiaakerbrygge.no.

Asiatiske smaker: Hos Asia får du servert smakfull mat som garantert faller i smak hos gjestene dine.

Olivia

Adresse: Stranden 3
Telefon: +47 23 11 54 70
Egnet for: selskaper, møter og sosiale arrangementer.
Opptil 90 personer

Planlegger du små eller store selskaper, møter eller arrangementer? Alle restaurantene i Olivia-familien har mezzaniner eller deler av lokalet som kan reserveres for din gruppe. På Aker Brygge har Olivia Sala Privata, et eget rom, til lukkede selskaper for inntil 80-85 gjester. AV-utstyr er tilgjengelig. Olivia har egne selskapsmenyer, men aller helst skreddersyr de et arrangement som gir en uformell, annerledes og ekte italiensk opplevelse.

Ved siden av Sala Privata har Olivia også et eget vinrom der de kan arrangere vinsmakinger for små og større grupper. Les mer på www.oliviarestauranter.no.

Sala Privata hos Olivia Aker Brygge