Thune i nye lokaler

Fredag 20. september gjenåpnet Thune sin butikk på Aker Brygge i splitter nye og moderne lokaler i Verkstedhallen.

Tekst: Elena Solberg
Foto: Hanne Elfving

– Nå har vi fått en butikk som er både trendy og fresh. Her er det ganske høyt under taket, og hele fasaden mot Diagonalen er bygget i glass. Det gjør at lokalene våre er lyse og oversiktlige, forteller butikkleder Paula Spetås og legger til: – Samtidig er butikken innredet i Thunes ånd og i Thunes velkjente fargepalett, slik at våre kunder vil kjenne oss igjen også her på Aker Brygge.

Stort utvalg

Den nye butikken ligger i 1. etasje i Verkstedhallen og har et bredt utvalg av kvalitetssmykker og flere store internasjonale og anerkjente klokkemerker. – Klokker fra Tissot, Certina, Marc by Marc Jacobs og Michael Kors er i vinden som aldri før, og vi kan by på et stort utvalg av disse merkene her i butikken. Thunes egen Temptation-kolleksjon kan friste med spennende sølvsmykker med fargede stener, mens i serien Identity finner man eksklusive sølvsmykker med diamanter designet av Thunes egen gullsmed Pia Sander, sier Spetås.

Thune kan også tilby smykker fra en rekke internasjonalt anerkjente navn som Pesavento, Celine Engelstad og TiSento. Nytt for høsten er det danske smykkemerket Pandora som byr på et unikt utvalg av øredobber, ringer, halskjeder, anheng og armbånd med vakre edelstener og i flere forskjellige edle metaller.

– Pandora er et veldig etterspurt merke som vi gleder oss til å introdusere kundene våre for. Disse danske smykkene kan mikses og blandes slik at man får sitt eget unike uttrykk. Spesielt populært er Pandoras charmsarmbånd med over 600 forskjellige smykker i sterling sølv eller 14 karat gull og med bl. a. diamanter. Kombinasjonsmulighetene er uendelige, og det er dette som gjør Pandora så unik, sier Spetås.

Thune Lokaler Aker Brygge