Tilbehøret får du hos Accessorize

Accessorize på Aker Brygge

På nye Aker Brygge finner du det meste av klær til både hverdag og fest, men du må også ha tilbehør. Smykker, hatter, skjerf eller hårpynt; Accessorize har det meste.

I lyse fine lokaler nesten helt i begynnelsen på Jenny Hemstadsgate finner du Accessorize. Ifølge butikksjef Amanda Lilja er dette stedet å gå innom for det perfekte tilbehøret til nesten alle antrekk. Utvalget omfavner nesten alt du kan tenke deg, og spesielt hatter og skjerf er det mye av nå om høsten.

Smykker på Accessorize på Aker Brygge

– Det fine med Accessorize er at vi trives bedre jo flere klesbutikker det er rundt oss. Derfor er Aker Brygge helt perfekt. Har du vært å handlet en kjole et annet sted ønsker vi deg velkommen hit for tilbehøret. Da hjelper vi deg gjerne med å finne fine ting som passer kjolen, sier Lilja.

De ansatte på Accessorize vet hvordan man matcher tilbehør og antrekk. Amanda forteller at en stor del av deres servicefokus handler om nettopp det. Videre vil hun at butikken skal være et sted kundene føler seg velkomne.

Accessories med god samvittighet

Accessorize-Aker-Brygge-003

Monsoon plc. er det britiske selskapet bak Accessorize-kjeden. De har lenge hatt fokus på etisk handel og tar et kraftig standpunkt mot dårlige arbeidsforhold og dyreplageri i klesbransjen. Tidligere i år besluttet de å trekke angoraull fra sitt sortiment, på tross av at ingen av deres produsenter drev virksomhet som plaget dyrene.

– For oss er det viktig at man skal kunne handle med god samvittighet. Vi driver ikke våre egne fabrikker, men vi har jobbet veldig lenge med de vi kjøper varer fra og har et godt system i kjeden for oppfølgning av disse, forklarer Lilja.

For en hyggelig handel med god samvittighet, ønsker Amanda og alle de andre på Accessorize Aker Brygge hjertelig velkommen.

Finn frem til Accessorize her: https://www.akerbrygge.no/shopping/monsoon-accessorize/