Fikk drømmeønsket oppfylt

I høst arrangerte vi konkurransen «DRØMMEØNSKET» der vår concierge, Arnfinn skulle oppfylle en drøm. Alt du trengte å gjøre var å skrive inn ditt ønske i CONCIERGE-chaten i Din Aker Brygge-appen.

Drømmeønsket kunne være hva som helst – om det var å reise med sjøfly til hytta, få en romantisk kveld på en av bryggas restauranter, eller en intimkonsert med favorittartisten din i hagen – i CONCIERGE-funksjonen kunne det meste fikses.

Fikk se Kent spille for siste gang

Underveis i konkurransen kunne ikke concierge Arnfinn dy seg, og måtte realisere en mini-drøm på veien mot hovedtrekningen. Chris Amundsen hadde nemlig ikke råd til å dra på avslutningsturnéen til sitt favoritt-band, Kent. Selv om konserten var utsolgt, klarte Arnfinn å skaffe ham billetter til den siste Kent-konserten noensinne, i Stockholm.

En svevende drøm 

Med flere hundre Drømmeønsker i Din Aker Brygge-appen, fikk Arnfinn en tøff jobb da han skulle velge den store vinneren. Men da Petter Lalic (35) fortalte om sin svevende drøm, var ikke Arnfinn lenger i tvil. Til daglig sitter Petter foran en av dataskjermene på brygga, men ofte drømmer han seg langt bort; hengende i en paraglider oppe i skyene. Arnfinn bestilte derfor en spesiallaget paraglider til ham, og nå er Petter klar for å fly.

Vi gratulerer og håper å se den stilige paraglideren i lufta i månedene som kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


LAST NED DIN AKER BRYGGE HER:

APP STORE

GOOGLE PLAY

 

iPhone_app

 

OBS! Husk å skru på bluetooth og tillat push-varsler fra appen for best mulig brukeropplevelse. Dersom du ikke har skrudd på bluetooth vil vi ikke kunne sende deg skreddersydde tilbud fra butikkene og restaurantene.